Arama sonuçları: *

1. xthepatates

Millenicom firması hakkında

Benim numaram babamın adına ve dedemin numarasıda babamın adına, dedemin adına turkcelle geçtik ve arada 3 kuşak olmasına rağmen beni bile arıyorlar. Aynısını tahminen turkcellde yapıyor. Ekstra olarak turkcell tarafındanda dolandırıldık. Bu sabah 1460 tl fatura ödedik.
  2. xthepatates

Turknet Yıldırdı Artık!

Sağolun hocam. Benim gözümde türknet dolandırıcıdır ve bedava 100gbps internet bile sağlasalar o 9 ayda ömrümüzden 9 yıl aldıkları için öylede kalacaktır.
  3. xthepatates

Turknet Yıldırdı Artık!

Biten taahhüt turkcellin turknetin degil hocam. 9 ay ödememizin sebebi ilk bize imza attırdıklarından sonra 2 ay boyunca kurulum yapmadılar hiçbir şekilde teknik destekle iletişime geçemedik. Telefonlarımız açılmadı. Ardından geldiler kurdular. 100mbps diye anlaştık ama binanın altyapısı 30 lu...
  4. xthepatates

Turknet Yıldırdı Artık!

Bu arada 1 hafta sonra şuanki taahhütüm bitiyor. Turkcell supernonline yeni bi kampanya yapmış. 1000mbps aylık 487tl ye denk geliyor onuda öneririm.
  5. xthepatates

Turknet Yıldırdı Artık!

Aynısını banada yaptılar. 9 ay boyunca dolandırıldım. Destek ekibi yardım etmiyor, temsilci yardım etmiyor, aboneliği sonlandırmak için ulaşamıyordum geceleri sadece internet nadiren düzeliyordu. 9 ay içinde sadece 2 ay bize belirtilen hızın 1/10 unu kullanabildik ve 9 ay ücret ödemeye mahkum...
  6. xthepatates

Turkcell fiber mi vdsl mi

Sadece biri 1ms falankendiğeri 8ms falan. Ama fiber başa bela. 2 yılda 2 kere kablo kırıldı. Her geldiklerindede kablo parası + 300tl ücret kesiyorlar.
  7. xthepatates

Türknet paket kaybı sorunu yaşıyorum

Benide benzer şekilde dolandırdılar.
Top Bottom