Arama sonuçları: *

1. Y

DA Forum SpeedTest Yapıyor!!!

2. Y

VodafoneNet Taahhüt - Cayma

VodafoneNet size geçmişte "falanca pakete şu kadar ay taahhüte geçmek ister misiniz?" diye sormuş, siz de kabul etmiş ama böyle bir söz verdiğinizi hatırlamıyor olabilirsiniz. Paket değişimi yaptırıp yaptırmadığınıza ve ne kadar süre VodafoneNet kullandığınıza dair müşteri hizmetlerinden bilgi...
  3. Y

VodafoneNet Taahhüt - Cayma

Geçmişte sözlü taahhüt vermiş olabilirsiniz. Böyle bir taahhüt verip vermediğinizi öğrenmek amacıyla ses kayıtlarının dinlenmesine dair kayıt açtırmanızı öneririm, kayıt numarasını mutlaka isteyin.
  4. Y

Vodofone evde internet nasıl ?

Müşteri hizmetlerine ulaşmak oldukça zor. Oyunlarda da yüksek ping ve paket kaybı yaşıyorum. İnternetim günaşırı kısa süreli kopuyor, özellikle canlı derslerde çok can sıkıcı oluyor. Hız testlerinde pingim 59 ms'nin altına düşmüyor altyapım DOCSIS olmasına rağmen.
  5. Y

Yardım xiaomi wifi pro alınır mı

Modem evin bir ucunda, siz evin bir ucundaysanız günlük kullanım için (biraz YouTube'ye gireyim, falanca sitede takılayım gibi) idare eder. Oyun için önermem, pek sağlıklı bir bağlantı sağladığını söyleyemeyeceğim. Oyun için düşünüyorsanız ethernet kablosu ile bağlanmanızı veya 5 GHz frekansını...
  6. Y

Vodafone evde internet .

VodafoneNet önermiyorum. Sorun yaşadığınızda muhatap olabileceğiniz biri çıkmıyor ama kampanya ve taahhütlere gelince "35 Mbps yapalım, 90 TL ödeyin" diye şaaak* diye anında arıyorlar. * bkz: Efe Aydal
Geri