Arama sonuçları: *

1. Ö.F.Ö

VALORANT UNREAL ENGINE5 OYUN MOTORUNA GECIYOR

değişsin bi zahmet roblox oyunlarının grafikleri daha iyi
  2. Ö.F.Ö

Yağmacı vs kuronomi vandal

anket açsaydın keşke :kappa:
  3. Ö.F.Ö

Yağmacı vs kuronomi vandal

Bu oyuna para yatırılmaz ama yağmacı.
  4. Ö.F.Ö

Riot mu çöktü Bende mi Sorun Var??

yat zıbar yarın oynarsın
  5. Ö.F.Ö

Riot mu çöktü Bende mi Sorun Var??

Bende sorun yok 1721090568 la sırf denicem diye oyuna girdim gecenin köründe bi gözüm kapalı oynicam :kekw:
  6. Ö.F.Ö

Valorant ban actırma

artık nası sövdüysen adamlar tanımamazlıktan gelmiş demek ki, boşver iyi olmuş yediğin
  7. Ö.F.Ö

Valorant ban actırma

hesaba giriş yaptığın mailden mi yolladın
  8. Ö.F.Ö

İnceleme VALVE'İN YENİ SIZDIRILAN OYUNU - DEADLOCK!

daha farklı bi isim bulamamışlar mı
  9. Ö.F.Ö

Oynayacak online oyun bulamamak

smiteı kaldırır gibi ama 2. oyun çıktıktan sonra oyuncu sayısı çok düşer muhtemelen 1713728659 hocam gta yı böyle oynayacağınıza roblox oynayın daha iyi sıfır şaka
  10. Ö.F.Ö

valla sistemlerden pek anlamıyorum hocam yeni çıkacak oyunun sistem gereksinimleri buınlar muhtemelen yetmiyor
  11. Ö.F.Ö

Smite başlayabilirsin, beni çok sarmıştı Smite 2 çıkıcak diye bırakmıştım, 2 çıksın tekrar başlayacağım. Tabii ücretsiz olursa o.O2
  12. Ö.F.Ö

OYUN TAVSIYESI LAZIM

Online istiyorsan BF 1, BF 5, R6S, Rocket League, Apex Legends. Hikayeli istiyorsan Mafia Trilogy, Batman serisi, God of War, Spiderman Remastered, Detroit. 1704645231 AC Serisinden de oyunlara bakabilirsin. Odyysey, Valhalla, Origins vb.
  13. Ö.F.Ö

EA FC 24 Alınır mı? (320 tl)

ya ben bunu oyun bende yokken öylesine almıştım şimdi oyunu satın alıcam gelmez dime hesaba
  14. Ö.F.Ö

BF 1 oynayan var mı?

teşekkürler
  15. Ö.F.Ö

BF 1 oynayan var mı?

hocam destek ve gözcü oynuyorum.
  16. Ö.F.Ö

BF 1 oynayan var mı?

kanka bana bi silah önerir misin hangisi en iyisi?
  17. Ö.F.Ö

BF 1'i ben almalı mıyım, BF 2042 alınır mı?

bende sorunsuz açılıyor. Fakat multiplayerda 2 defa saçma sapan bi şekilde oyunun ortasında attı. Hata yazısı falanda çıkmadı. Sonrasında tekrar girdiğimde oyundan atmadı. Sunucularla alakalı problem desem neden oyundan komple atıyor ki.
  18. Ö.F.Ö

BF 1'i ben almalı mıyım, BF 2042 alınır mı?

2 gün önce bf 1 i aldım ve oyundan aşırı zevk aldım. Aylar önce de bf 2042 yi gamepass ile denemiştim fakat beni hiç sarmamıştı. bf 1 öneririm.
  19. Ö.F.Ö

Valorant hesabımdan sıkıldım

Top Bottom