Neler Yeni

BF 1'i ben almalı mıyım, BF 2042 alınır mı?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
BF 1'i almalı mıyım? Şimdi oyunun atmosferi falan efsane, seviyorum. Oynarken cidden zevk veriyor. O savaş atmosferi falan. En azından veriyordu oynadığım zaman üstünden aylar geçti. Fakat en son indirmiştim bir kere açıp oynayayım demedim. O zamanlar ve şimdi hiçbir şey oynamak istemiyorum. Bu ekstra bir durum. İşte oynayacağımı bilsem alırım da ya oynamazsam düşüncesi var. Bir de oynanmaz mı artık BF 1 hileden dolayı?

İkinci olarak 8 GB RAM var BF 2042 açamaz. Alırsam bile geleceğe yönelik alırım. Yani gelecekte illa ki 16 GB RAM yaparım (inşallah) Ama işte modern savaş oluşu oynanış, bug beni uzak tutuyor.

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,464
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
2 gün önce bf 1 i aldım ve oyundan aşırı zevk aldım. Aylar önce de bf 2042 yi gamepass ile denemiştim fakat beni hiç sarmamıştı. bf 1 öneririm.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2 gün önce bf 1 i aldım ve oyundan aşırı zevk aldım. Aylar önce de bf 2042 yi gamepass ile denemiştim fakat beni hiç sarmamıştı. bf 1 öneririm.
Benim incelemem varmış. BF 1 steam den alınınca açılıyor mu? Sorun yok değil mi?

Bünyamina

80+ Platinum
Bütçen varsa ikisini de alabilirsin. Arada girip oynayınca sarıyor. Hile olayına gelince de denk gelirsen sunucu değişirsin. Hileden raporlarsın bende öyle yapıyorum buna başka yapacak bir şey yok.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bütçen varsa ikisini de alabilirsin. Arada girip oynayınca sarıyor. Hile olayına gelince de denk gelirsen sunucu değişirsin. Hileden raporlarsın bende öyle yapıyorum buna başka yapacak bir şey yok.
Steamde açılma sorunu olur mu

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,326
İsim
BenRoboTdeğilİm
bf 1 bayağı güzel cidden sarıyor bf 2042 çok sevmedim para varsa ikisinide al

1721

80+ Bronze
bu bf sunucuları oyunun orijinal sunucuları mı ? yoksa csdeki topluluk sunucuları gibi mi

Bünyamina

80+ Platinum

Dwayne

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Dwayne Rolly
bf 1 hile dolu bf 2042 de de cok optimizasyon sorunu var bf1 alma 2042 de sistemin rahat kurtarıyorsa al

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
BF 1'i almalı mıyım? Şimdi oyunun atmosferi falan efsane, seviyorum. Oynarken cidden zevk veriyor. O savaş atmosferi falan. En azından veriyordu oynadığım zaman üstünden aylar geçti. Fakat en son indirmiştim bir kere açıp oynayayım demedim. O zamanlar ve şimdi hiçbir şey oynamak istemiyorum. Bu ekstra bir durum. İşte oynayacağımı bilsem alırım da ya oynamazsam düşüncesi var. Bir de oynanmaz mı artık BF 1 hileden dolayı?

İkinci olarak 8 GB RAM var BF 2042 açamaz. Alırsam bile geleceğe yönelik alırım. Yani gelecekte illa ki 16 GB RAM yaparım (inşallah) Ama işte modern savaş oluşu oynanış, bug beni uzak tutuyor.
Bf1'de hile var ama çok fazla klan sunucusu var onları favorilere ekleyip sürekli oradan oynayabilirsin. Filtreleri sıfırla ve kontrol et çünkü tamamen silinmiyor. Daha sonra oyuncular kısmına gir orada özellikle +10 ve yok'u seç. Dolu gibi görünse bile boş yer oluyor çoğunda. BF2042 oynadım tam bir rezalet. Sürekli çökme, anlık kasmalar oluyordu. Haritalar iyi tasarlanmamış sürekli gereksiz koşma anları var. Özellikle Bf1'de olan sniper ile kafaya hs atınca çıkan o mükemmel öldürme sesi yok.

Top Bottom