Arama sonuçları: *

1. İsmail Crin

Yardım ( Valorant ) Noobluğum Yüzünden Çıldırmak Üzereyim Yardım!

Hocam csgo da kazanmak önemli değil kazandığın zaman takıma olan katkın önemli EDO sayısı var bilirsin bu sayı bir maçta ne kadar fazla olursa okadar iyidir oyunda maç arama sistemi var genelde Türkler davet eder seni. Ping sorunu ise bir program çıkmış ismi wtfast denedim ama ping 60 dan aşağı...
  2. İsmail Crin

Hocam Steam ekleyemem ya hesap kısıtlı ben discord vereyim en iyisi ♚ İsmail <3#3012
  3. İsmail Crin

Öncelikle hocam valorantta sadece 1920x1080 monitörler için 16:9 seçeneği var. Benim monitörüm 1280x1024 ve 16:9 bana rezalet geliyor. 4:3 candır diyebilirim. Ama valorantta 4:3 yok işte. Sonra hocam csgo da alt+f4 çekilmiyor illa çarpıdan kapatmanız lazım :D siz hangi sebepten ötürü sildiniz...
  4. İsmail Crin

Haklısınız hocam da şu an valorantı yazdığım sebepten ötürü bıraktım csgo da ise eskisinden eser yok
  5. İsmail Crin

Csgo dada hellian taktiği vardı üşengeçliğimden yapmamıştım ama bana saçma geliyor hocam duran adamı herkes vurar 😑
  6. İsmail Crin

Hocam monitörüm ve oyunun ekran optimizasyonu sıkıntısıyla valorantı oynayamıyorum. ( 1280x1024 ve 4:3 oynamam lazım ama valorantta 16:9 var ve insanlar çok kötü görünüyor) şimdi csgo da kariyerimi sürdürmeyi düşünüyorum ve 3 ay önceki oynayisimdan eser yok isterseniz discord vereyim bi ara vs...
  7. İsmail Crin

Hocam zaman ne çabuk geçmiş ya daha dün 22 Eylülmüş saçma sapan konu açmışım şimdi cs go oynuyorum hile diyorlar haklısınız alışma durumuymuş. <3 ne çabuk geçmiş zaman şimdi olmuş yıl 2021
  8. İsmail Crin

bak o konuda haklısın çok kasıyorum kendimi ölünce de sinirleniyorum
  9. İsmail Crin

Tamam hocam şimdi oyuna gireyim biraz oynarım ve eklerim
  10. İsmail Crin

Valla hocam durumlarımız ters bilgisayarın güç kablosu gevşek olabilir onu iyice otutturun bilgisayarı da fazla sarsmayın kablo oynamasın benim bilgisayarda sarsılınca kapanıyor
  11. İsmail Crin

Her Hassasiyeti deneyeceğim hocam teşekkürler
  12. İsmail Crin

ya bide şöyle bi durum var disklerin belli bir yazma ömrü var hani hikayeli oyunlar bitince siliniyor onları yaz sil yaz sil yapıp da ssd yi yırtmak istemiyorum 1600772560 her iki durumuda kontrol edeceğim hocam
  13. İsmail Crin

tabii ki yok ama antremanda yaptıklarımı normal maçta göremiyorum
  14. İsmail Crin

Yapmaya Çalışırım Hocam Teşekkürler
  15. İsmail Crin

Yapmaya Çalışırım HOcam TEşekkürler
  16. İsmail Crin

cs go yu oynadım bugün sildim valorant yüklediğim için, crysis oynamadım güzel ise oynarım
  17. İsmail Crin

Valla Hocam umarım sizde alırsınız ama benim sinirlendiğim konu şu en başta bi heveslendirecek olay yok sürekli öl öl insnaın oynayası kalmıyor en başta bi olay olsa böyle aha ben bu oyuna alışırım derim yani 1600772116 Jett'i seviyorum bi özellikleri iyiye benziyor Phantom ve Ares güzel silaha...
  18. İsmail Crin

şimdi hocam not almam gerekenler şunlar mı: Hassasiyet: Nekadar düşük olursa okadar iyi, Sinirlenmemeye Çalışmak, Kendimi Geliştirebileceğime İnanmak. Bunlar ise bunları deneyeceğim hocam
Top Bottom