Neler Yeni

Yardım ( Valorant ) Noobluğum Yüzünden Çıldırmak Üzereyim Yardım!

ELECTUS

80+ Silver
Hocam monitörüm ve oyunun ekran optimizasyonu sıkıntısıyla valorantı oynayamıyorum. ( 1280x1024 ve 4:3 oynamam lazım ama valorantta 16:9 var ve insanlar çok kötü görünüyor) şimdi csgo da kariyerimi sürdürmeyi düşünüyorum ve 3 ay önceki oynayisimdan eser yok isterseniz discord vereyim bi ara vs atalım.
Atalım hocam gelin rekabetçide atarız
914258038

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,717
İsim
Enes Koç
Öncelikle hocam valorantta sadece 1920x1080 monitörler için 16:9 seçeneği var. Benim monitörüm 1280x1024 ve 16:9 bana rezalet geliyor. 4:3 candır diyebilirim. Ama valorantta 4:3 yok işte.

Sonra hocam csgo da alt+f4 çekilmiyor illa çarpıdan kapatmanız lazım :D siz hangi sebepten ötürü sildiniz oyunu?
Ping sorunu, rank atlayamama sorunu çok fazla var ve türk oyuncular az, ya bi ara 8 maç kazanıp atlayamadım ya 8 maç ! insan çıldırıyor valorant da 3 tane güzel maç geçirdiğin zaman genel de rank atlıyorsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
İsmail
Ping sorunu, rank atlayamama sorunu çok fazla var ve türk oyuncular az, ya bi ara 8 maç kazanıp atlayamadım ya 8 maç ! insan çıldırıyor valorant da 3 tane güzel maç geçirdiğin zaman genel de rank atlıyorsun.
Hocam csgo da kazanmak önemli değil kazandığın zaman takıma olan katkın önemli EDO sayısı var bilirsin bu sayı bir maçta ne kadar fazla olursa okadar iyidir oyunda maç arama sistemi var genelde Türkler davet eder seni. Ping sorunu ise bir program çıkmış ismi wtfast denedim ama ping 60 dan aşağı inmiyorsa düşürüyormuş.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yaş kaç hocam?
13

ELECTUS

80+ Silver
Hocam csgo da kazanmak önemli değil kazandığın zaman takıma olan katkın önemli EDO sayısı var bilirsin bu sayı bir maçta ne kadar fazla olursa okadar iyidir oyunda maç arama sistemi var genelde Türkler davet eder seni. Ping sorunu ise bir program çıkmış ismi wtfast denedim ama ping 60 dan aşağı inmiyorsa düşürüyormuş.

13
Tamamdır hocam dc den istek attım gireriz bir ara.

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,717
İsim
Enes Koç

13
Edo sistemini biliyorum keşke valorantda da olsa millet bombayı üstünde taşımıyor ama cs de ben sürekli bombayı ister ve kurardım ölmez bombayı kurardım arkadaşımla aramda 10 kill fark olmasına rağmen bile önde olabiliyordum oda biraz abartı oluyordu ama bence valoda da bombayı kurana biraz daha xp veya para tarzında şeyler olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,779
Üyeler
168,196
Son üye
staniel-ishuge
Top Bottom