Neler Yeni

Yardım ( Valorant ) Noobluğum Yüzünden Çıldırmak Üzereyim Yardım!

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Hatalarından ders çıkararak oyna, örneğin bir yerden dönerken öldüysen sonraki dönüşünde pozisyonunu değişip dön.
Ya da bir yerde şu duvara konup elektrik çarpan şeyden dolayı öldüysen sen de oralarda duvara dikkat edip yürü.

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
İsmail
Hocam zaman ne çabuk geçmiş ya daha dün 22 Eylülmüş saçma sapan konu açmışım şimdi cs go oynuyorum hile diyorlar haklısınız alışma durumuymuş. <3 ne çabuk geçmiş zaman şimdi olmuş yıl 2021

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
sana bir bordo bere eğitimi vereyim en iyisi
10 dakika botlara aim tutma
100 bot haraketsiz öldür
100 bot haraketli öldür
Alıştırma başla etraftaki haraketsiz 100 bot öldü
sonrada 100 bot haraketli öldür
5 silah cephanesi spray ayarlama
10 tur drone
10 zor 5 normal 1 kolay spike kurma / Çözme

Alposki

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,527
İsim
Alp Yalçın
100 bot haraketsiz öldür
100 bot haraketli öldür
10 tur drone
Helian'in taktiği bu

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,186
İsim
Jarvis-M
elmastan düştükten sonraki ben ektedir

ama ben 40 fps im

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
İsmail
Hocam monitörüm ve oyunun ekran optimizasyonu sıkıntısıyla valorantı oynayamıyorum. ( 1280x1024 ve 4:3 oynamam lazım ama valorantta 16:9 var ve insanlar çok kötü görünüyor) şimdi csgo da kariyerimi sürdürmeyi düşünüyorum ve 3 ay önceki oynayisimdan eser yok isterseniz discord vereyim bi ara vs atalım.

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,701
İsim
Enes Koç
Arkadaşlar Mis gibi rahat rahat oyun oynayayaım diye 3.5 milyar PC aldım PC çok güzel oyun da yükledim ama bir türlü adam gibi oynayamıyorum kaç tane video izledim hepsini yapıyorum antremanda yaptıklarımın hepsi gerçek maçlarda olmuyor ne kadar oynasamda en sonunda ölüyorum sürekli ölüyorum ne yapacağımı anlamadım boşuna para mı verdik biz bu bilgisayara oynayacak oyun yok arkadaşlarımla oynucam diye yükledim gene de ölüyorum ölüyorum da ölüyorum

Şu Valorantı Adam gibi oynayan var mı ya Osman Gültekin#2059 Discorddan ekleyin nolur bana şu oyunu öğretin adam gibi oynayayım nolursunuz ya
Kardeşim plat 2 12 yaşında ben kendim immo 1 açıkcası benim küçüklüğümden gelen fps oyun alşkanlığım ve oyunda spray mekanikleri olmadığı için kolay yükseldim cs de nova 4 civarında takılıyordum öncelikle söyleyeceklerim mümkünse mousepadini büyült,koldan oyna bilekten değil monitöre yakın oyna e sporcular kadar olmasa da mouse alanın rahat olsun oyun oynarken başka bir şey düşünme ilgilenme ve sürekli farklı ajanlarla oynama ayrıca bir vandal bir phantom arası da geçiş yapma mümkünse takım da bul kendine konuşarak oynamak daha iyidir bunları yaparsan hem kendin gelişirsin hem rank atlarsın ama bu bi gerçek oyunda çok fazla oyunu oynayamayan insan var öyleki oyunu oynayanların yarısı demir ve bronz ranklarında oynuyorlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
İsmail
100 bot haraketsiz öldür
100 bot haraketli öldür
10 tur drone
Csgo dada hellian taktiği vardı üşengeçliğimden yapmamıştım ama bana saçma geliyor hocam duran adamı herkes vurar 😑

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
İsmail
Kardeşim plat 2 12 yaşında ben kendim immo 1 açıkcası benim küçüklüğümden gelen fps oyun alşkanlığım ve oyunda spray mekanikleri olmadığı için kolay yükseldim cs de nova 4 civarında takılıyordum öncelikle söyleyeceklerim mümkünse mousepadini büyült,koldan oyna bilekten değil monitöre yakın oyna e sporcular kadar olmasa da mouse alanın rahat olsun oyun oynarken başka bir şey düşünme ilgilenme ve sürekli farklı ajanlarla oynama ayrıca bir vandal bir phantom arası da geçiş yapma mümkünse takım da bul kendine konuşarak oynamak daha iyidir bunları yaparsan hem kendin gelişirsin hem rank atlarsın ama bu bi gerçek oyunda çok fazla oyunu oynayamayan insan var öyleki oyunu oynayanların yarısı demir ve bronz ranklarında oynuyorlar.
Haklısınız hocam da şu an valorantı yazdığım sebepten ötürü bıraktım csgo da ise eskisinden eser yok

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,701
İsim
Enes Koç
Haklısınız hocam da şu an valorantı yazdığım sebepten ötürü bıraktım csgo da ise eskisinden eser yok
Hangi sebeb hocam? söylermisiniz cs go ben geçen bi tekrar bakayım dedim ilk oyunumun yarısında alt f4 atıp oyunu sildim :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
İsmail
Hangi sebeb hocam? söylermisiniz cs go ben geçen bi tekrar bakayım dedim ilk oyunumun yarısında alt f4 atıp oyunu sildim :)
Öncelikle hocam valorantta sadece 1920x1080 monitörler için 16:9 seçeneği var. Benim monitörüm 1280x1024 ve 16:9 bana rezalet geliyor. 4:3 candır diyebilirim. Ama valorantta 4:3 yok işte.

Sonra hocam csgo da alt+f4 çekilmiyor illa çarpıdan kapatmanız lazım :D siz hangi sebepten ötürü sildiniz oyunu?

Top Bottom