Neler Yeni

Yardım ( Valorant ) Noobluğum Yüzünden Çıldırmak Üzereyim Yardım!

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,793
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Arkadaşlar Mis gibi rahat rahat oyun oynayayaım diye 3.5 milyar PC aldım PC çok güzel oyun da yükledim ama bir türlü adam gibi oynayamıyorum kaç tane video izledim hepsini yapıyorum antremanda yaptıklarımın hepsi gerçek maçlarda olmuyor ne kadar oynasamda en sonunda ölüyorum sürekli ölüyorum ne yapacağımı anlamadım boşuna para mı verdik biz bu bilgisayara oynayacak oyun yok arkadaşlarımla oynucam diye yükledim gene de ölüyorum ölüyorum da ölüyorum

Şu Valorantı Adam gibi oynayan var mı ya Osman Gültekin#2059 Discorddan ekleyin nolur bana şu oyunu öğretin adam gibi oynayayım nolursunuz ya
Biraz da Şans işi
bazen 1.ci bazen sonuncu oluyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Fırat Akbulut
Arkadaşlar Mis gibi rahat rahat oyun oynayayaım diye 3.5 milyar PC aldım PC çok güzel oyun da yükledim ama bir türlü adam gibi oynayamıyorum kaç tane video izledim hepsini yapıyorum antremanda yaptıklarımın hepsi gerçek maçlarda olmuyor ne kadar oynasamda en sonunda ölüyorum sürekli ölüyorum ne yapacağımı anlamadım boşuna para mı verdik biz bu bilgisayara oynayacak oyun yok arkadaşlarımla oynucam diye yükledim gene de ölüyorum ölüyorum da ölüyorum

Şu Valorantı Adam gibi oynayan var mı ya Osman Gültekin#2059 Discorddan ekleyin nolur bana şu oyunu öğretin adam gibi oynayayım nolursunuz ya
Valorant'ta cs go gibilerden farklı olarak yetenekler ve daha özgür bir hareket sistemi var bu yüzden diğer adam vurma oyunlarından daha zor diye düşünüyorum. Ben de ilk kez cs go oynamıştım ama 1 haftaya hatırı sayılır bir şekilde oynamaya başladım. Valorant hiç oynamadım ama başlasam eminim ölürüm de ölürüm. Ben Minecraft oynuyorum kötü pc yüzünden ama oynayışı basit olduğu için alanım olmayan pvp kısmında bile özellikle pvpsiyle uğraşanlara karşı durabiliyorum bazen.

Beter Ali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,424
İsim
Mert Can Kopal
valorant nick ve etiketimi bırakıcam ekle beni Lev1 5450

Wh897Xm

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,076
İsim
Micheal

kanka sakın video felan izleme kendin geliş her şeyi kendin bul

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
İsmail
Kanka bazı insanlar iyi oynayamıyor bu tarz oyunları bence hikayeli oyunlara yönel. Hiç değilse diğer insanları tilt etmezsin.
ya bide şöyle bi durum var disklerin belli bir yazma ömrü var hani hikayeli oyunlar bitince siliniyor onları yaz sil yaz sil yapıp da ssd yi yırtmak istemiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

kanka sakın video felan izleme kendin geliş her şeyi kendin bul
her iki durumuda kontrol edeceğim hocam

Beter Ali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,424
İsim
Mert Can Kopal

Xpertronic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
800
İsim
İlker Palalı

Beter Ali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,424
İsim
Mert Can Kopal

Furkii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Furkan Başar
kabul ettim hocam
Şu anda malesef oyuna giremiyorum fakat bu oyudaki en önemli şeylerden birisi ''hassasiyet'' Eğer Mouseta kayma olduğunu(yani siz çevirince o çevirmek istediğinizden fazla dönüyorsa) Alışırım demeyin Hassasiyeti düşürün yada çok az ,se ykseltin ne kadar özel güçlerin bulunduğu bir oyun olsa da ''AİM'' Çok Çok Çok Daha önemlidir FPS oyunlarında Mouse hassaslığınızda sorun yaşarsanız hiçbirşey yapabileceğinizi düşünmüyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
İsmail
Şu anda malesef oyuna giremiyorum fakat bu oyudaki en önemli şeylerden birisi ''hassasiyet'' Eğer Mouseta kayma olduğunu(yani siz çevirince o çevirmek istediğinizden fazla dönüyorsa) Alışırım demeyin Hassasiyeti düşürün yada çok az ,se ykseltin ne kadar özel güçlerin bulunduğu bir oyun olsa da ''AİM'' Çok Çok Çok Daha önemlidir FPS oyunlarında Mouse hassaslığınızda sorun yaşarsanız hiçbirşey yapabileceğinizi düşünmüyorum
Her Hassasiyeti deneyeceğim hocam teşekkürler

Xpertronic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
800
İsim
İlker Palalı
demir 1 ama genelllikle altınlarla oynuyorum arkadaşlarla
elmasım şu anda kardeşim aimin daha önemli olduğu buradan belli oluyor galiba ve süreklide oynamadığım halde ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,361
Üyeler
163,481
Son üye
dokancapalot
Top Bottom