Arama sonuçları: *

1. AGUMBA

Bf2042 mi warzone mu

Ama daha keyifli. Adamı gör ve ondan önce ateş et yeter. Adamın kaçmaya falan vakti olamaz
  2. AGUMBA

Bf2042 mi warzone mu

yalnız hardcore da harita gözükmüyor ve friendly fire açık ona göre 😂 ilk başta zor gelir ama ısınınca idğer modları oynamazsın
  3. AGUMBA

Bf2042 mi warzone mu

Geniş görmek için field of wiew ayarını yükseltirsin ama nekadar yükseltirsen hedef de okadar uzak görünür. Bide sana tavsiyem normal maplar değil de kalanların açtığı modları oyna. Oyunu hardcore modda oynamak daha zevkli çünkü kafadan tek mermi her silah ve vücuttan Mak 3-4 mermiye ölüyor...
  4. AGUMBA

Ücretsiz Online FPS oyunu önerisi?

Kardeşim alabildiğin en yüksek ekran kartını al ki ileride bir daha değiştirmek zorunda kalma. Bide sana tavsiyem alaniliyorsan 8gb den yüksek bir kart al
  5. AGUMBA

METİN 2 Kapanmıyormuş yalan habermiş meşgül ettiğim için özür

Ticaret hilesi ile itemlerimi çalan lavuk ahirette benden kaçamayacaksın
  6. AGUMBA

Cs2 hile adam ile oynamak ban yedirir mi

Kendin rank kasamayacak kadar kolsuz ve yeteneksiz bir insansan bari hileye kendini boostlatıp karaktersiz de olmak yerine oynamak bırakmak daha iyi olur
  7. AGUMBA

Battlefield 1 mi almalıyım Battlefield 5 mi ?

Dediğim gibi ben adam görmekte zorlandığım ve silahlar pek bana uymadı diye oynamadım tekrar bf2042 ye döndüm sana tavsiyem 2042 Yi oyun arama kısmına girip bad boys serverinden oyna hem hardcore ayarlarda oynuyorlar daha zevkli. Normal modda adama bir ton mermi atmak zorunda kalıyorsun
  8. AGUMBA

Son güncelleme ile geldi kardeşim hatta bayağı bir de haber oldu malum oyun çıkalı çok uzun süre oldu buna rağmen hile koruması getirdiler diye
  9. AGUMBA

Ben bf5 tercih ederdim çünkü hile koruması var ve hileler can sıkabiliyor. Bide sen içine hangisi siniyorsa onu al diğerini de sonra alırsın ömründe 1 tane alma hakkın yok ya 😂 sistemin de her türlü kaldırır merak etme çok sistem isteyen oyunlar değiller zaten. Herkes yeni Battlefield oyununu...
  10. AGUMBA

Bf5 al en azından onlinentarafa daha yeni hile için koruma getirdiler hilesiz oynarsın. Bende 2042 var onu oynuyorum çünkü silah çeşitliliği falan daha çok hoşuma gidiyor bf1 ve bf5 beni pek sarmadı haritada insan göremiyordum dizaynından dolayı. Bide şu an epic games the star wars 3 oyunu 60...
  11. AGUMBA

dota 2 Parçalanmış Büyük Kılıç

E-mail değişebiliyorsa yeni bir e-mail ile komple hesabı versin
Top Bottom