K kedicik 80+ Katılım 17 Ağustos 2024 Mesajlar 107 Dahası Reaksiyon skoru 8 İsim Enes 21 Ocak 2025 #1 Psikolojik olarak asla tatmin olamıyorum. Pubg Mobilede 5 parmağa yeni geçtim. Sürekli ayar değiştirmeliyim gibi hissediyorum.
Psikolojik olarak asla tatmin olamıyorum. Pubg Mobilede 5 parmağa yeni geçtim. Sürekli ayar değiştirmeliyim gibi hissediyorum.
AGUMBA 80+ Bronze Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 1,686 Dahası Reaksiyon skoru 869 İsim Sercan GÖKALP 21 Ocak 2025 #2 kedicik yazmış: Psikolojik olarak asla tatmin olamıyorum. Pubg Mobilede 5 parmağa yeni geçtim. Sürekli ayar değiştirmeliyim gibi hissediyorum. Devamı için tıklayın... Hayatında daha ciddi durumlar olduğunda şu an ki durumun aklının ucuna bile gelmeyecek... O yüzden çok kafaya takma sen zevk almaya bak. Bi oyun için kendini bukadar kasmaya değmez
kedicik yazmış: Psikolojik olarak asla tatmin olamıyorum. Pubg Mobilede 5 parmağa yeni geçtim. Sürekli ayar değiştirmeliyim gibi hissediyorum. Devamı için tıklayın... Hayatında daha ciddi durumlar olduğunda şu an ki durumun aklının ucuna bile gelmeyecek... O yüzden çok kafaya takma sen zevk almaya bak. Bi oyun için kendini bukadar kasmaya değmez