Neler Yeni

Sigara Bir Psikolojik Bağımlılık Mı ?

GH Ghoul

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Ertuğrul
benım cevremdekılerın sevgılısı olduktan sonra ya cok azaltıllar ya da bıraktılar cıddı soyluyorum sevgı bunuda ıyılestırıyo galıba tabı gunde 3 paket ıcıp cıgerlerı zindan ettıysenız sevgı degıl denızlerı yarsanızda adam akıllı bırakamassınız
benim hayatımda bir kız yok şuanda, belki olsa ona değer vereceğimden belki kendime de verebilirdim

CharlesPolat

80+ Bronze
Merhaba yaklaşık 1 ay yakın sigara kullandım hiç sigara içmemiştim denemek için aldım 1 paket içtim tadı çok kötü geldi tam içemedimde zaten, içime çekmeden içmiştim tadı olmayan duman gibi birşeydi sadece kokusu vardı o da kötüydü zaten herneyse ben bırakmaya karar verdim yaklaşık 1.5 ay geçti şimdi de sigara içmeyi arıyorum ve kokusu kötü bile olsa içmek istiyorum neden böyle oluyor, sanki vücudum bağımlı değilde psikolojik olarak bağımlı hissediyorum kendimi ne yapmam gerek bu istekle başa çıkmak için ?
Bağımlı olmak biraz irade ve kişisel şahsen uzun süre kullanmadım arada içiyorum hiç bir zaman aklıma bile gelmiyor arkadaş ortamında öyle 1-2 tane içerim belki sonra 3-4 ay bile içmediğim oldu

GH Ghoul

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Ertuğrul
Bağımlı olmak biraz irade ve kişisel şahsen uzun süre kullanmadım arada içiyorum hiç bir zaman aklıma bile gelmiyor arkadaş ortamında öyle 1-2 tane içerim belki sonra 3-4 ay bile içmediğim oldu
bende arada içmek için başlamıştım ama kısa sürede etkiledi beni dediğiniz gibi kişisel bir durum sanırım, ben bağımlılığa daha yatkın olabilirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,071,728
Üyeler
170,241
Son üye
Slmase
Top Bottom