Arama sonuçları: *

1. Alioskii

CS-GO hileciler için çözüm var mı?

Silebilirsiniz oyunu kendi kendine bitirdiler. Hileler asla bitmiyor.
  2. Alioskii

CS:GO Prime Almalı mıyım?

Evet öyle yapmıştım. Söylediğiniz iyi oldu hala çözememiştim teşekkürler.
  3. Alioskii

Öyle bir sınır var mı oyunda? Yoksa şanstan mı bahsediyorunuz? :D
  4. Alioskii

Şuan benimde envanterimde 400 liraya yakın sırf kasa var. Oyunu bırakmıştım tekrar girdim 2-3 liralık kasalar olmuş 50-60 lira. Ama ne satabiliyorum ne takas yapabiliyorum pazardan yasaklanmışım sebebini anlamadığım bir şekilde. 1681152040 Haberim yoktu kral sağolasın. Buz gibi golümüzü yediler...
  5. Alioskii

Evet farkındayım 1 haftadır rekabetçi giriyorum neredeyse her maç bir şeyler düşüyor ama prime yok. Bu arada prime aldığım zaman şuan düşen itemlerde geliyor mu yoksa hepsi boşa mı gitti?
  6. Alioskii

İnanmamak değil buna ihtimalleri konuşmak deniyor ama sen bilirsin
  7. Alioskii

Ya ters köşe olursa
  8. Alioskii

Kesin midir
  9. Alioskii

Arkadaşlar prime alacağım ama aklıma şöyle bir şey takıldı; Şimdi ben şuanda prime alsam valve bu zamana kadar oyunları hep ayrı bi oyun şeklinde çıkardı. Eğer cs2'de böyle güncelleme değilde ayrı oyun olarak çıkarsa prime elimde patlar mı? Veya almayıp beklersem cs2 çıktığı zaman zamn gelir mi...
  10. Alioskii

Counter Strike 2 ile Vac ban kalkar mı?

Bizim ordaki internet vafe bayagı kalabalık. Bi arkadaş kalktı direk oturdum girdim cs. O zamanlar bilgisayarım yoktu hep internet kafede oynuyordum. Yaklaşık 1 veya 2 hafta sonra gittiğimde ban yediğimi gördüm. Steam hesabım açık bile kalmış olabilir salaklığımdan... Hatırlamıyorum çok zaman...
  11. Alioskii

Yeni hesap açsam oynayabilir miyim acaba
  12. Alioskii

Arkadaşlar neredeyse 1 sene önce internet cafede csgo oynadım. Bir daha giremedim oyuna ban yediğim için. Valve'a 2 defa yazmama rağmen ban kalkmadı bende vazgeçtim valorant oynuyorum. Cs 2 ile kalkma ihtimali var mı bu banın?
  13. Alioskii

Valorant Hesabımın Değeri Sizce Ne Kadar?

Arkadaşlar ben yinede şansımı deniycem belki alan çıkar ne kadar yazayım sizce
  14. Alioskii

Elo hell gibi bir şey var hesapta kazanıyorum +10 - 15 kaybediyorum -29, 3 aydır böyle gümüşlerde geziyorum
  15. Alioskii

Gümüş 2 rank
  16. Alioskii

Arkadaşlar takımlar çok dengesiz geliyor daha demin 13-0 yenildik satıp yeni hesap açmayı düşünüyorum ne kadar eder sizce?
  17. Alioskii

Valorant Val 7 Hatası Alıyorum

E e postama baktım bir şey gelmemiş başka hesap açıpta denedim aynı sorun. Sitesinden bilet varmış onu gönderdim dönüş gelmedi. Junk klasörü derken?
  18. Alioskii

Valorant Val 7 Hatası Alıyorum

Arkadaşlar sebebini bilmiyorum oyuna giremiyorum val 7 hatası veriyor başka hesaptan denedim yine aynı şey. Battle pass almıştım 1 haftadır giremiyorum bıçağı alamıycam nasıl düzeltebilirim? En son çare yedekleme yapıp sıfırladım baştan kurdum hala aynı
  19. Alioskii

Ben Bronzum Rakip Gold - Valorant

Aslında biraz bal phantom vandal gibi silahlarla sadece şansa vurabilir ares zaten dürbün açmadan uçuyor spectre ile belki vurabilir, ama pompalılarda uç zıpla koş sekmiyor 1620911900 Market değişince bıraktım reis zaten çizgideydi market tak etti
  20. Alioskii

Ben Bronzum Rakip Gold - Valorant

Tesekkurler
Top Bottom