Neler Yeni

Valorant Val 7 Hatası Alıyorum

Alioskii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
Ali Gezen
Arkadaşlar sebebini bilmiyorum oyuna giremiyorum val 7 hatası veriyor başka hesaptan denedim yine aynı şey. Battle pass almıştım 1 haftadır giremiyorum bıçağı alamıycam nasıl düzeltebilirim? En son çare yedekleme yapıp sıfırladım baştan kurdum hala aynı

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Arkadaşlar sebebini bilmiyorum oyuna giremiyorum val 7 hatası veriyor başka hesaptan denedim yine aynı şey. Battle pass almıştım 1 haftadır giremiyorum bıçağı alamıycam nasıl düzeltebilirim? En son çare yedekleme yapıp sıfırladım baştan kurdum hala aynı
Hesap sorunu olduğu yazıyor. Bir yasaklamaya denk gelmiş olabilirsiniz. Mail atıp cevabını bekleyin.
Ayrıca mail adresinizi de kontrol edin. Belki size bir dönüş yapılmıştır fakat haberiniz yoktur. Junk klasörünü kontrol etmeyi unutmayın.

Alioskii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
Ali Gezen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
E
Hesap sorunu olduğu yazıyor. Bir yasaklamaya denk gelmiş olabilirsiniz. Mail atıp cevabını bekleyin.
Ayrıca mail adresinizi de kontrol edin. Belki size bir dönüş yapılmıştır fakat haberiniz yoktur. Junk klasörünü kontrol etmeyi unute mayın.
e postama baktım bir şey gelmemiş başka hesap açıpta denedim aynı sorun. Sitesinden bilet varmış onu gönderdim dönüş gelmedi. Junk klasörü derken?

Kerem Işık

80+ Silver
En İyi Cevap
1

7​

Oturum hizmetine bağlanılamıyor.Hesabın askıya alınmış olabilir. Ayrıntılı bilgi için lütfen e-postanı kontrol et. Sorun, platform kaynaklı olabilir. Ayrıntılı bilgi için VALORANT Discord'unu ve Destek Sitesi duyurularını kontrol etmeyi unutma.

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
E

e postama baktım bir şey gelmemiş başka hesap açıpta denedim aynı sorun. Sitesinden bilet varmış onu gönderdim dönüş gelmedi. Junk klasörü derken?
E-posta dönüşleri bir kaç günü bulabilir. Endişelenmeyin. Discord üzerinden de iletişime geçebiliyormuşsunuz. Böyle bir imkan olması güzel. Oradan belki daha hızlı bilgi edinebilirsiniz. Orayıda meşgul etmeye devam edin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,657
Üyeler
168,334
Son üye
Top Bottom