Arama sonuçları: *

1. AlpacinoTR

Mobil PUBG Hesaba Giriş Sorunu

merhabalar arkadaşım sıkı bir pubg oyuncusu telefondan girerken temel hesabının kayıtlı olduğu facebook ile giriş yaptığında yeni hesap açıldığını söylüyor. acaba hesabı mı çalındı ?
  2. AlpacinoTR

CS Silah Kasasını Hemen Satmalı mıyım ?

merhaba arkadaşlar makarasına ölüm maçı girdim ve bana cs go silah kasası düştü şuan fiyatı 500 tl civarı sizce satmalı mıyım yoksa bir süre artmasını mı beklemeliyim ?
  3. AlpacinoTR

CS GO Rank Kasma Konusunda Yardım İstiyorum

emin ol insan ayırıyor güzel oynayan ile hile olanı . seçkin hesaptayım sensivity ayarını kaç yaptın peki ?
  4. AlpacinoTR

yada başka steam hesap açıp baştan mı cs go atsam rankı yüksekten açabilirim belki
  5. AlpacinoTR

arkadaşlarım var ama hepsi nova malesef :D
  6. AlpacinoTR

ilginize teşekkür ederim. diğer oyunlara göre daha cazip geliyor cs go :D maksat rank yükseltmek tabii ki ölücez öldürcez sorun yok :)
  7. AlpacinoTR

Başlıktada belirttiğim gibi yardımınıza ihtiyacım var nova 3 e çıkmıştım sonrada hilecilere denk gelmemle birlikte 4 maç kazanıp 3 maç kaybetmeyle nova 1 e kadar düştüm. rankımı yükseltmek için yüksek rütbelilerle aynı takımda olup kazanmaya ihtiyacım var . yoksa delirmeme az kaldı
  8. AlpacinoTR

CS:GO Kırık Diş Operasyonu Kasası max kaç TL ye çıkar ?

bende depoladım baya bi ama bakalım ne kadara çıkar ama fazla beklentin olmasın
  9. AlpacinoTR

Csgo rekabetçi girebilen var mı?

bende giremiyorum avusturya sunucularında aşırı yoğunluk var diyor şaka gibi :Ddd
Top Bottom