30 Nisan derken tam olarak zaman var mı ?30 Nisan da Kırık Diş Operasyonu bitecek. Kasa yatırımı yapmak isteyenler kasaları alıp stokladılar. Sizce max kaça kadar yükselir Kırık Diş Kasası fiyatları ? Zirve fiyatı ne olur ?
Ben de az önce aldım. Beklentim 9-10 TL arasında bir fiyata satabilmek. Şu an 7,84 TLbende depoladım baya bi ama bakalım ne kadara çıkar ama fazla beklentin olmasın
Benim tahminimce 30 Nisan 23:59'dur. En geç.30 Nisan derken tam olarak zaman var mı ?
@SatisFactionBen de az önce aldım. Beklentim 9-10 TL arasında bir fiyata satabilmek. Şu an 7,84 TL
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benim tahminimce 30 Nisan 23:59'dur. En geç.
Neye göre kime göre 30 Nisan 23:59 ? Amerika tarafında daha 9 saat var 30 Nisan'a girmelerine.Ben de az önce aldım. Beklentim 9-10 TL arasında bir fiyata satabilmek. Şu an 7,84 TL
Ben de az önce aldım. Beklentim 9-10 TL arasında bir fiyata satabilmek. Şu an 7,84 TL
Umarım vakit dediğin gibidir. Yoksa biletler yanacak :/@SatisFaction
Neye göre kime göre 30 Nisan 23:59 ? Amerika tarafında daha 9 saat var 31 Nisan'a girmelerine.
Bize göre kime göre olacak. Amerika da 9 saat sonra bitiyordur o zaman.@SatisFaction
Neye göre kime göre 30 Nisan 23:59 ? Amerika tarafında daha 9 saat var 30 Nisan'a girmelerine.
30 Nisan son dakikası bitecek ise harikasın ya vallaha ağzından bal akıyor pozitif enerjilere devamBize göre kime göre olacak. Amerika da 9 saat sonra bitiyordur o zaman.
Bak güzel kardeşim adamlar 30 Nisan demişler. Saat belirtmemişler. Buradan çıkaracağın en yakın sonuç 30 Nisan 23:59'dur.
Konuyu uzattıkça asıl konudan sapılıyor.Ya ben bu geceden bitecek diye kafayı yiyordum senin bu güzel cümlelerin cidden umut veriyor.
22 TL idi ama her hesap 8 tane alabiliyordu Burada her hesabın 50 tane alma döngüsü var.Konuyu uzattıkça asıl konudan sapılıyor.
Parçalanmış Ağ Kasası alan arkadaşlar tecrübelerini aktarabilir mi ? Maksimum kaç TL'den satıldı Parçalanmış Ağ Kasaları ? Zirvesi neydi ?