Neler Yeni

CS:GO Kırık Diş Operasyonu Kasası max kaç TL ye çıkar ?

MustafaR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mustafa Ruhi
22 TL idi ama her hesap 8 tane alabiliyordu Burada her hesabın 50 tane alma döngüsü var.
Güzel kardeşim senin yanıtlarını birkaç konunun altında okudum.Beni lütfen yanlış anlama ama konuya vakıf olduğunu düşünmüyorum.50 tane alma döngüsü olduğunu söylemişsin ama 100 yıldız toplıyan herkes sence hepsine kasamı aldı ? Karakterler, stickerlar,tahribat koleksiyonu, kontrol koleksiyonu vs kimse açmadı mı ? Ben 2020 şubat mart aylarında 4 ile - 5.50 tl den topladığım parçalanmış ağ kasalarını 2020 haziran ayında 17.50 tl sattım (330 adet) ve parçalanmış ağ kasasıda 200 250 k ya yakın pazarda bulunuyordu ben aldığım zamanlarda.Parçalanmış ağ kasasının içinde kayde değer bir item olmamasına rağmen sırf popülarite yüzünden yani miktarın azalıp fiyatın arttığını gören herkes aldığından fiyat 2 hafta içerisinde inanılmaz arttı.Kırık diş kasasında yeni eldivenler var ve inan avrupadakiler amerikadakiler bi eldivene 500-600 dolar vermek yerine kasa açmayı çok tercih ediyorlar çünkü anahtarın adedi 2 , 2.5 birim dostum..Miktar fazla olabilir ama taleb olduğu sürece yani stok eridiği süreçe artmaya mahkum bu biraz zaman alabilir lakin ben 1 yıl vs süreceğini düşünmüyorum daha kısa bir zaman içerisinde olacak ..

Nizâm

80+
Güzel kardeşim senin yanıtlarını birkaç konunun altında okudum.Beni lütfen yanlış anlama ama konuya vakıf olduğunu düşünmüyorum.50 tane alma döngüsü olduğunu söylemişsin ama 100 yıldız toplıyan herkes sence hepsine kasamı aldı ? Karakterler, stickerlar,tahribat koleksiyonu, kontrol koleksiyonu vs kimse açmadı mı ? Ben 2020 şubat mart aylarında 4 ile - 5.50 TL den topladığım parçalanmış ağ kasalarını 2020 haziran ayında 17.50 TL sattım (330 adet) ve parçalanmış ağ kasasıda 200 250 k ya yakın pazarda bulunuyordu ben aldığım zamanlarda.Parçalanmış ağ kasasının içinde kayde değer bir item olmamasına rağmen sırf popülarite yüzünden yani miktarın azalıp fiyatın arttığını gören herkes aldığından fiyat 2 hafta içerisinde inanılmaz arttı.Kırık diş kasasında yeni eldivenler var ve inan avrupadakiler amerikadakiler bi eldivene 500-600 dolar vermek yerine kasa açmayı çok tercih ediyorlar çünkü anahtarın adedi 2 , 2.5 birim dostum..Miktar fazla olabilir ama taleb olduğu sürece yani stok eridiği süreçe artmaya mahkum bu biraz zaman alabilir lakin ben 1 yıl vs süreceğini düşünmüyorum daha kısa bir zaman içerisinde olacak ..
Şu an Kırık Diş Kasası tam toplama seviyelerinde gibi. 4,50 civarı geziniyor. Sence maks. kaçar çıkar fiyatı ?

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
Güzel kardeşim senin yanıtlarını birkaç konunun altında okudum.Beni lütfen yanlış anlama ama konuya vakıf olduğunu düşünmüyorum.50 tane alma döngüsü olduğunu söylemişsin ama 100 yıldız toplıyan herkes sence hepsine kasamı aldı ? Karakterler, stickerlar,tahribat koleksiyonu, kontrol koleksiyonu vs kimse açmadı mı ? Ben 2020 şubat mart aylarında 4 ile - 5.50 TL den topladığım parçalanmış ağ kasalarını 2020 haziran ayında 17.50 TL sattım (330 adet) ve parçalanmış ağ kasasıda 200 250 k ya yakın pazarda bulunuyordu ben aldığım zamanlarda.Parçalanmış ağ kasasının içinde kayde değer bir item olmamasına rağmen sırf popülarite yüzünden yani miktarın azalıp fiyatın arttığını gören herkes aldığından fiyat 2 hafta içerisinde inanılmaz arttı.Kırık diş kasasında yeni eldivenler var ve inan avrupadakiler amerikadakiler bi eldivene 500-600 dolar vermek yerine kasa açmayı çok tercih ediyorlar çünkü anahtarın adedi 2 , 2.5 birim dostum..Miktar fazla olabilir ama taleb olduğu sürece yani stok eridiği süreçe artmaya mahkum bu biraz zaman alabilir lakin ben 1 yıl vs süreceğini düşünmüyorum daha kısa bir zaman içerisinde olacak ..
kendi ağzınla diyorsun 200-250k ya yakın idi diye hiç onda 300k üstünde kasa gördün mü ? Ve emin ol yeni kasaya o dediğin eldiven döngüsü geldi eldiven ise olay rakibi yeni kasa olacaktır. Hadi bu durumda olmadı diyelim bu event içeriğinde 50 kasa seçme olasılığın vardı diğer Ağ operasyonunda bu döngü yoktu. Ağ operasyonunda kimse bu kadar acc kasmadı emin ol her önüne gelen geçen 5 tane 10 tane hesap kastım diyor maymun gözünü açtı pandemi döneminde insanlar nereden kar yaparım dedi ve bütün kanallar hep kasa alın kasa alın dedi buradaki en kötü yatırımcı bile 5 tane hesap açıp en az yatıırm planı yaptı ki durum belli o zaman dolar bu kadar yüksek değildi ve diyorsun ki 4 ile - 5.50 TL'den aldım şimdi dolar 9'a vurdu vuracak ve bu fiyatta kimin daha tecrübe sahibi olduğu belli biraz daha geniş çaplı araştırma yap.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şu an Kırık Diş Kasası tam toplama seviyelerinde gibi. 4,50 civarı geziniyor. Sence maks. kaçar çıkar fiyatı ?
Arkadaşın dediğine göre sormana bile gerek yok 25 TL görecek konuşması yapıyor :D

MustafaR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mustafa Ruhi
kendi ağzınla diyorsun 200-250k ya yakın idi diye hiç onda 300k üstünde kasa gördün mü ? Ve emin ol yeni kasaya o dediğin eldiven döngüsü geldi eldiven ise olay rakibi yeni kasa olacaktır. Hadi bu durumda olmadı diyelim bu event içeriğinde 50 kasa seçme olasılığın vardı diğer Ağ operasyonunda bu döngü yoktu. Ağ operasyonunda kimse bu kadar acc kasmadı emin ol her önüne gelen geçen 5 tane 10 tane hesap kastım diyor maymun gözünü açtı pandemi döneminde insanlar nereden kar yaparım dedi ve bütün kanallar hep kasa alın kasa alın dedi buradaki en kötü yatırımcı bile 5 tane hesap açıp en az yatıırm planı yaptı ki durum belli o zaman dolar bu kadar yüksek değildi ve diyorsun ki 4 ile - 5.50 TL'den aldım şimdi dolar 9'a vurdu vuracak ve bu fiyatta kimin daha tecrübe sahibi olduğu belli biraz daha geniş çaplı araştırma yap.

Arkadaşın dediğine göre sormana bile gerek yok 25 TL görecek konuşması yapıyor :D
Öncellikle evet 300 k nın çok üstünde sadece steam pazarda bile olduğu görmüştüm.Dolar 2020 mart nisan aylarında 3 tl değildi dostum dolar hesabı yapıyosun :D Dolar 6-30 6-90 seviyelerindeydi o tarihlerde.Ben bu kasaya yatırım yaparken (kırık diş) 2021 mart ayıydı ve dolar 7,15 - 7,30 arasındaydı arada uçurum yok doları argüman olarak koyman yersiz.Diğer operasyonalara göre rağbet artmış olabilir ama herkesin yeterince sabırlı olacağını adam akıllı hodl yapabileceğini düşünmüyorum kitle belli aldıkları miktar belli.Ben gerekirse 1 yıl beklerim umrumda değil çünkü envanterimin sadece %7 sini oluşturuyor buraya yaptığım yatırım ama herkes bekler mi bekleyebilir mi orası tartışılır.Senin bahsettiğin kadarda (5 hesap açıp yatırım planı yapmak ) ilginin olduğunu düşünmüyorum.Farklı farklı topluluklar içindeyim ve bu topluluklar 20 30 kişiden oluşmuyor..Şu zamana kadar ben operasyon kasası , item ve stickerlara yatırım yaptım diyen kişi sayısı parmaklarımı geçmiyor.Bence sen korkuyu satın alamıyosun veya alamadın o nedenle kakalamanı normal karşılıyorum.Yok dolar yok miktar çer çöp herkes aldı vsvs gibi yaklaşımları ben çok iyi hatırlıyor ve biliyorum :) Dün başlamadım bu işe inan bana.Söylediğim gibi buraya yaptığım yatırım cs envanterimin sadece %7'si anlata biliyorum değil mi ? Amacım enaniyet vs değil lütfen yanlış anlaşılmasın...Sevgiler

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
Öncellikle evet 300 k nın çok üstünde sadece steam pazarda bile olduğu görmüştüm.Dolar 2020 mart nisan aylarında 3 TL değildi dostum dolar hesabı yapıyosun :D Dolar 6-30 6-90 seviyelerindeydi o tarihlerde.Ben bu kasaya yatırım yaparken (kırık diş) 2021 mart ayıydı ve dolar 7,15 - 7,30 arasındaydı arada uçurum yok doları argüman olarak koyman yersiz.Diğer operasyonalara göre rağbet artmış olabilir ama herkesin yeterince sabırlı olacağını adam akıllı hodl yapabileceğini düşünmüyorum kitle belli aldıkları miktar belli.Ben gerekirse 1 yıl beklerim umrumda değil çünkü envanterimin sadece %7 sini oluşturuyor buraya yaptığım yatırım ama herkes bekler mi bekleyebilir mi orası tartışılır.Senin bahsettiğin kadarda (5 hesap açıp yatırım planı yapmak ) ilginin olduğunu düşünmüyorum.Farklı farklı topluluklar içindeyim ve bu topluluklar 20 30 kişiden oluşmuyor..Şu zamana kadar ben operasyon kasası , item ve stickerlara yatırım yaptım diyen kişi sayısı parmaklarımı geçmiyor.Bence sen korkuyu satın alamıyosun veya alamadın o nedenle kakalamanı normal karşılıyorum.Yok dolar yok miktar çer çöp herkes aldı vsvs gibi yaklaşımları ben çok iyi hatırlıyor ve biliyorum :) Dün başlamadım bu işe inan bana.Söylediğim gibi buraya yaptığım yatırım cs envanterimin sadece %7'si anlata biliyorum değil mi ? Amacım enaniyet vs değil lütfen yanlış anlaşılmasın...Sevgiler
Burada kitle bile emin ol 30 40 tane değil :) Ve rehber açıp 40 hesap kastım diyen var bir diğeri 30 hesap kastım diyen var ve bunlar full kasa çeken kişiler sen cidden 30 40 kişi parmak hesabı yapıyorsun ama burada bile 50k kasa çıkar hesap kasarak yapanlar arasında. Ya onlar atıyor yalancı ya da sen bilgisizsin bu konuda. Hem bu seneden bahsediliyor diye biliyorum benim savunduğum argüman ağ operasyonu gibi 20 TL üstünü görmeyecek sen ne savunuyorsun fazla lafı dolandırma gereksiz yol yapma kendine.

Top Bottom