Arama sonuçları: *

1. Arif0

CS2 inferno'da Carbon vuruşum

Ed günde 6 saat oynayınca bende yapıyom bööle vuruşlar XD 1714421976 Double şat diyen 🏳️‍🌈
  2. Arif0

cs2 bıçak alıcam nereden almalıyım

floatDB
  3. Arif0

CS 2de bu bugla karşılaşan oldu mu hiç?

Ctrl ye basıp zıpladığında düzeliyo. CsGo da çok geldi başıma.
  4. Arif0

Rehber CS GO SİLVERDEN HIZLICA ÇIKMAK İÇİN 5 İPUCU

Adam csgo diyo 250tl diyo ah be.. 1 yılda ne kadar değiştin steam. (Buarada ben 160tl iken aldım csgo yu ama haila silver-nova arasıyım XD )
  5. Arif0

CS2 FPS Ne kadar önemli sizce?

Eğer e-sporcu ise az da olsa yüksek fps olan adamda input-lag az olur. Ama bayaa bi az milisaniyelik. Ne bilim aynı milisaniye de ikiside aynı anda ateş ederse gene milisaniye farkı ile fps si yüksek olan adam vurur. Bu işin bi tık teknik kısmı standart bir kullanıcı için bir şey farketmiyor...
  6. Arif0

Cs 2 topluluk sunucularından virüs bulaşırmı

Daha önce görmedim ama daha yeni oyun. Sürekli bir açığı çıkıyor. Ben girdim ve daha bişeyler olmadı. İDK takıntılıysan girmeyede bilirsin pek bişey kaybetmiyon. Sunucular daha çok ilkel cs:go ya göre.
  7. Arif0

CS2 FPS Ne kadar önemli sizce?

Milisaniyelik bir ms hariç hiçbir fark yok. Tabi bide 1000/1 fps ye bakmak gerek : D (Ha monitörün 240Hz ve üstüyse evet var.)
  8. Arif0

CS 2'nin yeni sub-tick sisteminin 64 tick olduğu ortaya çıktı!

Haila beta da. Bi umut beta dan çıkınca düzeltirler diye düşünüyorum. Bide ping bayaa bi sıkıntı olmaya başladı. 10ms adamlar drek 1. oluyor. Resmen onlara peek atılmıyor.
  9. Arif0

Gmod arkadaşlarla korku haritası önerisi.

4 kişi giricez şööle sağlamından bi korku haritası laazım vermı öneriniz ?
  10. Arif0

Valorantta küfürden dava yer miyim?

Savcının torunu olsa grnr uğraşmaz böyle saçma bir şey için. Küfür kaldıramıyorsan oynama rekabetci fps bukadar basit.
  11. Arif0

cs drop nasıl düşer?

Yaradımcı olursanız bende sevinirim. :)
  12. Arif0

cs:go silahtaki sticker'ı sökme

Madem stickerlar bukadar pahalı, neden silah 29krş ?
  13. Arif0

cs:go silahtaki sticker'ı sökme

Bunun üstündeki stickerları söküp satabilirmiyim ?
  14. Arif0

Cs go idle server nasıl yapılır.

Cs go da bir idle server a giriyorum fakat hiç item düşmiyor +left felan da yazdım olmuyor. Nasıl kasabilirim item ?
Top Bottom