Neler Yeni

CS2 FPS Ne kadar önemli sizce?

denzer42

80+
Mesela 200 fps alan biriyle 500-600 fps alan biri arasında çok mu fark var ?
Cs2 oynadığım için sormak istedim bunun ilgili detaylı bilgi verebilirseniz çok mutlu olurum teşekkürler şimdiden.

Arif0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
514
Türkiye?! Dostum gemide yaşıyorum tr ne ya?
İsim
Arif
İlgilendiği Kategoriler
Oyun sonra oyun sonra oyun sonra…. üni snavı?
Mesela 200 fps alan biriyle 500-600 fps alan biri arasında çok mu fark var ?
Milisaniyelik bir ms hariç hiçbir fark yok. Tabi bide 1000/1 fps ye bakmak gerek : D
(Ha monitörün 240Hz ve üstüyse evet var.)

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
642
İsim
Batuhan
Aslında fps denen şey ekrandaki kare bunu monitör belirler. İki oyuncuda 165 hz bir monitör olduğunu düşünelim. Biri 500 fps ile oynarken diğeri 165 fps ile oynasın. İkisininde ekranda alacağı kare hızı 165 olacağı için bir fark olmayacaktır. Eğer monitör hzsi yüksek olursa 500 fps alan oyuncu avantajlı olacaktır.

Arif0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
514
Türkiye?! Dostum gemide yaşıyorum tr ne ya?
İsim
Arif
İlgilendiği Kategoriler
Oyun sonra oyun sonra oyun sonra…. üni snavı?
Eğer e-sporcu ise az da olsa yüksek fps olan adamda input-lag az olur. Ama bayaa bi az milisaniyelik. Ne bilim aynı milisaniye de ikiside aynı anda ateş ederse gene milisaniye farkı ile fps si yüksek olan adam vurur. Bu işin bi tık teknik kısmı standart bir kullanıcı için bir şey farketmiyor, hatta karşılaştırma yapmazsanız farketmezsiniz bile.

C4nnnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ümit Can
Öncelikle 4K saat csgo oynamış biri olarak şöyle söylemek istiyorum csgo da 144hz monitör ile 200 fps ve 300 fps arasında bile mouseyi çevirirken akıcılık farkını hissediyordum. Şu an cs2 nin fps sıkıntılı bir oyun olduğunu düşünürsek e spor düşünmeyen biri için 250 fps 240 hz monitör fazlasıyla yeterli geri kalan oyun içindeki aim kabiliyetiniz, bomba kullanımınız (smoke, flaşh ve molotof) aldığınız ping, pozisyon (durduğunuz açı rakibi ilk görmenize veya rakibin sizi ilk görmesine neden olabilir), cros placement, takım arkadaşlarınız ve oyun içi iletişim tabi aim kabiliyetinize kalıyor.

lebron23

80+ Bronze
Eğer boş muhabbet, spekülasyon dışında biraz daha detaylı bir şeyler öğrenmek istersen bu videoyu izleyebilirsin.

Tabii ki bir bilimsel araştırma değil ama çeşitli gamerları farklı hertz ve farklı fps değerlerinde oynattırıyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,368
Üyeler
167,643
Son üye
halilcosdu
Top Bottom