Arama sonuçları: *

1. Ben Tümay

CS 2de bu bugla karşılaşan oldu mu hiç?

Sebebini bilmiyorum da ben CS:GO'da da aynı hatayı yaşadım diye alakalı değil dedim.
  2. Ben Tümay

CS 2de bu bugla karşılaşan oldu mu hiç?

CS:GO'da yaşamıştım bu hatayı, CS2 ile alakalı değil.
  3. Ben Tümay

CS:GO için son gece(40 GB) güncelleme🫡

Bu güncelleme umarım optimizasyonu düzeltir ve oyuna kitle getirir. Ondan sonra CS2 çıkarsa daha sağlam bir çıkış yapar diye düşünüyorum.
  4. Ben Tümay

CS:GO için son gece(40 GB) güncelleme🫡

CS:GO oynatacak sistemin CS2'de açacağına inanıyorum. Şuan aşırı bozuk optimizasyondan ötürü kasıyor herkes de, Valve zamanında herkesin bilgisayarının açacağı bir oyun yaptı, yine yapar.
  5. Ben Tümay

cs2 gelmemesi saçmalığı hakkında

Eğer dün kazanmış olsaydın ve rankın olsaydı kesin gelecekti. Bu saatten sonra kazansan gelir mi belli değil demek istedim.
  6. Ben Tümay

cs2 gelmemesi saçmalığı hakkında

Steam CS:GO seçkine sahipsen ve rekabetçi rankın varsa gelmek zorunda. Büyük ihtimal aylardır girmediğin için rankın düştü, 1 el kazanman lazım. Kazansan gelir mi o da belli değil, bende de aynısı oldu sabah kazandım bakalım gelecek mi.
  7. Ben Tümay

Minecraft Çok Oyunculu

Yerel ağda paylaş özelliğinden bahsediyorsan aynı internete bağlı kişiler ile oyunu aynı dünyada oynayabiliyorsunuz. Yerel ağda paylaşınca; çok oyunculu seçeneğinde sizin dünyanız görünüyor, arkadaşınız girebiliyor.
  8. Ben Tümay

Minecraft Çok Oyunculu

Sunucu kurmadığın takdirde tek oyunculudayken arkadaşınla oynayamazsın. Aternos alternatifi bir kaç tane daha ücretsiz sunucu kurma sitesi var, araştırabilirsin. Onun haricinde hiç birinde olmuyorsa aylık 60-70TL'ye sunucu kiralamaktan başka yapabileceğin bir şey yok.
  9. Ben Tümay

Gaia Vs Yağmacı Ghost

Yağmacı daha iyi bana kalırsa, Gaia hiç hoşuma gitmiyor.
  10. Ben Tümay

Valorant iade seçeneğimi kullanamıyorum.

Evet, siteye girebiliyorum ben. İnterneti kapatıp açıp deneyin bi' isterseniz.
  11. Ben Tümay

Valorant iade seçeneğimi kullanamıyorum.

Farklı bir tarayıcıdan deneyin.
  12. Ben Tümay

Valorantta küfürden dava yer miyim?

Eden arkadaşım var. Bende bi' ara YouTube kanalıma kötü yorum yazanları etmeye niyetlenmiştim ama uğraşacak zamanım yoktu. Eğer karşındaki harbi uğraşmayı seven biriyse eder.
  13. Ben Tümay

Valorant Hesabım Süresiz Askıya Alındı

İnternet cafe'de biri hile açmış, aynı oturumdan girdiğiniz için siz banlanmışsınız. Açılmaz.
  14. Ben Tümay

FPS oyunlarında hassasiyetiniz ne kadar hızlı?

800 DPİ 0,400
  15. Ben Tümay

Kardeşime Zula'yı yasakladım doğru mu yaptım?

Haklı değilsin tabii ki. Annen baban sana Donanım arşivi forumu yasaklasa hoşuna gider mi? Kardeşin belki de zula oynadığı temiz arkadaşlarıyla oyun giremediği için arası açılacak ve ite kopuğa bulaşacak, bunun sorumlusu da sadece sen olacaksın.
Top Bottom