Neler Yeni

Minecraft Çok Oyunculu

Skawitch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Metin Yavuz
merhabalar ben arkadaşımla modlu oynamak istiyorum ama istediğim mod aternosta yok bazı yayıncılar yerel ağ paylaş mıdır öyle bir şey yapıyor ve arkadaşı giriyor onu nasıl yapabiliriz

Ben Tümay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
565
İsim
Tümay
Sunucu kurmadığın takdirde tek oyunculudayken arkadaşınla oynayamazsın. Aternos alternatifi bir kaç tane daha ücretsiz sunucu kurma sitesi var, araştırabilirsin. Onun haricinde hiç birinde olmuyorsa aylık 60-70TL'ye sunucu kiralamaktan başka yapabileceğin bir şey yok.

Skawitch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Metin Yavuz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sunucu kurmadığın takdirde tek oyunculudayken arkadaşınla oynayamazsın. Aternos alternatifi bir kaç tane daha ücretsiz sunucu kurma sitesi var, araştırabilirsin. Onun haricinde hiç birinde olmuyorsa aylık 60-70TL'ye sunucu kiralamaktan başka yapabileceğin bir şey yok.
youtuberler fln bi ağ paylaşıp yapıyordu sanki veya bi program fln varmı

Son düzenleme:

Ben Tümay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
565
İsim
Tümay
Yerel ağda paylaş özelliğinden bahsediyorsan aynı internete bağlı kişiler ile oyunu aynı dünyada oynayabiliyorsunuz. Yerel ağda paylaşınca; çok oyunculu seçeneğinde sizin dünyanız görünüyor, arkadaşınız girebiliyor.

Skawitch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Metin Yavuz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yerel ağda paylaş özelliğinden bahsediyorsan aynı internete bağlı kişiler ile oyunu aynı dünyada oynayabiliyorsunuz. Yerel ağda paylaşınca; çok oyunculu seçeneğinde sizin dünyanız görünüyor, arkadaşınız girebiliyor.
hmmm tamam bi arkadaş ip bağlayarak yapılabiliyor dedi

Top Bottom