Arama sonuçları: *

1. B

Yardım 2k monitör cs go oynanır mı?

Demek istediğimi yanlış anlamışsınız. Yandaki siyahlıkları görmezden gelip oynamalısınız ki 4:3'ün avantajını kullanabilesiniz. Siz 4:3 görüntüyü 16:9'a simüle ederseniz düz 16:9 kullanmak ile arasında hiçbir fark olmayacak hatta üzerine görüntüyü bozacak. 4:3'ün olayı kare ekranda oyuncuların...
  2. B

O her şekilde olacak, 16:9 bir monitörde 4:3 bir oran kullanıyorsunuz sonuçta. 1280x1024 5:4 öneririm oyuncuları rahat görmek istiyorsanız, 4:3'ten daha iyi olacaktır. Yandaki siyahların kalkması için 16:9 kullanmanız gerekir ki o da 1080P veya 2K gibi çözünürlüklerdir. 16:9 kullanmakta düşmanı...
  3. B

Tam ekran olmuyor konusunu biraz açmanız gerekecek, yanların siyah kalmasından mı bahsediyorsunuz, oyunun pencereli olmasından mı?
  4. B

2K 16:9'dur 4:3 ayarladığınızda tabii ki tam ekran olmaz. 5:4 kullanırsanız karakterler 4:3'ten daha büyük gözükür. Tabii ki yine de tam ekran olmaz çünkü 16:9 bir monitöre 5:4'ü sığdırmaya çalıştığınızda yanlar siyah kalacaktır.
  5. B

Forza 5 araba önerileri

Jesko 490km/h top speed'e kadar çıkabilen bir araç; fakat drag aracı gibi, manevra kabiliyeti çok iyi değil. Sesto elemento Goliath gibi virajlı yarışlarda daha iyi.
  6. B

Forza 5 araba önerileri

Maalesef artık o kadar da hızlı değil :(
Top Bottom