4:3 yaptığında tam ekran olmaması ekran kartı driverı ile alakalı. Ayarı var. Onu bir kontrol et.Arkadaşlar 2k 144 hz monitörüm var.
Hangi ayarlarda kullanmam daha mantıklı olur 4:3 ayarladığımda tam ekran olmuyor.
önerilerinizi bekliyorum..
Arkadaşlar 2k 144 hz monitörüm var.
Hangi ayarlarda kullanmam daha mantıklı olur 4:3 ayarladığımda tam ekran olmuyor.
önerilerinizi bekliyorum..
Edeyim hemen.4:3 yaptığında tam ekran olmaması ekran kartı driverı ile alakalı. Ayarı var. Onu bir kontrol et.
Evet yanların siyah kalması monitör 27' 2kTam ekran olmuyor konusunu biraz açmanız gerekecek, yanların siyah kalmasından mı bahsediyorsunuz, oyunun pencereli olmasından mı?
O her şekilde olacak, 16:9 bir monitörde 4:3 bir oran kullanıyorsunuz sonuçta. 1280x1024 5:4 öneririm oyuncuları rahat görmek istiyorsanız, 4:3'ten daha iyi olacaktır. Yandaki siyahların kalkması için 16:9 kullanmanız gerekir ki o da 1080P veya 2K gibi çözünürlüklerdir. 16:9 kullanmakta düşmanı büyük görme avantajınızı ortadan kaldırır.Evet yanların siyah kalması monitör 27' 2k
Üstteki arkadaşın söylediği gibi ndvia ayarlarından değiştirdim şu an normal.O her şekilde olacak, 16:9 bir monitörde 4:3 bir oran kullanıyorsunuz sonuçta. 1280x1024 5:4 öneririm oyuncuları rahat görmek istiyorsanız, 4:3'ten daha iyi olacaktır. Yandaki siyahların kalkması için 16:9 kullanmanız gerekir ki o da 1080P veya 2K gibi çözünürlüklerdir. 16:9 kullanmakta düşmanı büyük görme avantajınızı ortadan kaldırır.
Demek istediğimi yanlış anlamışsınız. Yandaki siyahlıkları görmezden gelip oynamalısınız ki 4:3'ün avantajını kullanabilesiniz. Siz 4:3 görüntüyü 16:9'a simüle ederseniz düz 16:9 kullanmak ile arasında hiçbir fark olmayacak hatta üzerine görüntüyü bozacak. 4:3'ün olayı kare ekranda oyuncuların daha büyük gözükmesidir, kare olduğunda da doğal olarak sizin dikdörtgen monitörünüzde siyahlıklar kalacaktır.Üstteki arkadaşın söylediği gibi ndvia ayarlarından değiştirdim şu an normal.
5:4 seçeneği var mı ki ben daha önce hiç görmedim cs için.
Ya siyahlarla oyna tam ekran yapma ya da 2k oynamaya devam mı diyorsunuzDemek istediğimi yanlış anlamışsınız. Yandaki siyahlıkları görmezden gelip oynamalısınız ki 4:3'ün avantajını kullanabilesiniz. Siz 4:3 görüntüyü 16:9'a simüle ederseniz düz 16:9 kullanmak ile arasında hiçbir fark olmayacak hatta üzerine görüntüyü bozacak. 4:3'ün olayı kare ekranda oyuncuların daha büyük gözükmesidir, kare olduğunda da doğal olarak sizin dikdörtgen monitörünüzde siyahlıklar kalacaktır.
adamları daha geniş görmek istiyosan 4:3 yapıp siyah barları kaldırıp oyna, görüntü kalitesine önem veriyorsan normal 16:9 2k oynaYa siyahlarla oyna tam ekran yapma ya da 2k oynamaya devam mı diyorsunuz![]()
nasıl kaldıracağım barları ?adamları daha geniş görmek istiyosan 4:3 yapıp siyah barları kaldırıp oyna, görüntü kalitesine önem veriyorsan normal 16:9 2k oyna
nasıl kaldıracağım barları ?
Nvidia ise masaüstü boyutunu ve konumu ayarlarına gel eğer öçeklendirme en boy oranında ise değiştirip tam ekrana al