Arama sonuçları: *

1. BurakHalil

Valorantta XP farm yapacağım nick'inizi yazın birlikte yapalım.

:D? 1623524484 5 tane kendi takımına hasar verebilen şampiyon alıyorsun 5 pre girip sonra maç başında kendinizi öldürüyorsunuz oyun 2 dkda falan bitiyor hızlıca xp kasıyorsunuz bunu tekrar ederek
  2. BurakHalil

https://forum.shiftdelete.net/konular/valorant-exp-farm-ban-sebebi-mi.746580/ 1623523513 Emin olmak için kendim de ticket atıyorum desteğe dönüş yaptıklarında paylaşıcam burada
  3. BurakHalil

Başka bir forumda adamın birisi riot'a ticket atıp sormuş, ban sebebi olmadığını ama yapılmasının hoş olmadığını oyun zevkini bozduğunu söylemiş rioter.
  4. BurakHalil

Pardon bilmiyordum üzerine youtube videoları olunca serbest zannetmiştim.
  5. BurakHalil

Başlıkta dediğim gibi xp farm yapacak 4 kişi lazım nickinizi yazın girelim yapalım. Battle pass'i yetiştiremiyorum ve şakıyançelik bıçağını çok istiyorum şimdiden gelen arkadaşlara teşekkürler.
  6. BurakHalil

Valorant Hata Kodu VAN 97 nedir? Çözümünü bilen var mı?

Direkt Valorant sunucuları patlamış arkadaşlar Riot Games'in böyle huyları vardır olur ara sıra.
  7. BurakHalil

Valorant sizde hata verdi mi ?

Maç aramaya çalışırken sıraya giriş başarısız tarzı bir hata aldım. Oyunu kapatıp açmaya çalıştım VAN 97 kodlu hatayı aldım kendi sitelerinde bu hata kodunu açıklamamışlar.
  8. BurakHalil

Valorant Hata Kodu VAN 97 nedir? Çözümünü bilen var mı?

Sorum başlıkta, internette araştırdım ama bulamadım ondan foruma yazayım dedim biliyorsanız lütfen aydınlatın teşekkürler.
  9. BurakHalil

LoL'e başlayım mı? Başlarsam ne yapmalıyım?

Oyunu özetleyen bir video bırakıyorum videoda video denen yerleri oyun olarak değiştir sen kafanda Son olarak 7-8 yıldır oynuyorum bu oyunu artık bağımlısı olduğum için oynuyorum yoksa nefret ediyorum başlamamalısın bence.
  10. BurakHalil

Riot hesabımı satmak istiyorum

lolde elo hellde valoda da goldda yine çok yüksek bir rankta değil şansını denesin ama tabii ki
  11. BurakHalil

Riot hesabımı satmak istiyorum

150'den satarsanız şanslısın gözüyle bakıyorum
  12. BurakHalil

LoL'de tam ekran seçiyorum ama pencereli gösteriyor

Başlıkta sorunumu paylaştım bunun çözümü nedir tam ekranı seçtiğimde yukarıda pencereyi görebiliyorum çerçevesiz seçtiğimde tam ekran oluyor ama fps'i 60'a sabitliyor
  13. BurakHalil

Yardım Valorantta siyah ekran sorunu yaşıyorum

arkadaşlar ekran siyah açılış müziğini duyuyorum lobide gezerken çıkan ses efektlerini duyuyorum ajanların sesi geliyor ama ekran tamamen siyah win8.1 prodan win10'a geçiş yaptım eskiden böyle bir sorunum yoktu son zamanlarda yaptığım tek değişiklik bu yardımcı olursanız sevinirim. 1618151546...
  14. BurakHalil

LoL İstemcisi ile alakalı

Yine buglandı sanırım. Ufaktan sevindiydim pü
  15. BurakHalil

LoL İstemcisi ile alakalı

Sürekli oynadığım oyun, bilen bilir aşağıdaki istemci değişmişti. Yükleme kaldırma yapmadım 15 dk önce güncel istemciyle giriş yapmıştım kapatıp açınca direk bu istemci açıldı geri getirdiler sanırım :? Umarım geri getirmişlerdir çok daha tarz bir istemciydi bu. Sizlerde de böyle mi? Oynayan...
Top Bottom