Oğuzhan Yücel
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Eğer valorantta skin yoksa 120 falan bence.Alıntıyı görüntüle Loldeki Skinler böyle lolde silver valoda da gold 3 üm şuan sizce kaça satabilirim
loldeki skinler var 120den nasıl bırakayımEğer valorantta skin yoksa 120 falan bence.
hesabın leveli kaç ?Alıntıyı görüntüle Loldeki Skinler böyle lolde silver valoda da gold 3 üm şuan sizce kaça satabilirim
Hocam internetten bakarsanız değerinden ucuza gidiyor hesaplar.loldeki skinler var 120den nasıl bırakayım
Lol yüklü olmadığı için hatırlamıyorum ama 90 küsür olması lazımdıhesabın leveli kaç ?
100a koyun hesap silver diye 10tl felan oynuyor arada ama max 110a felan koyun pazarlık payı vardır felan diyin 100e kadar düşün size kalmış bişeyLol yüklü olmadığı için hatırlamıyorum ama 90 küsür olması lazımdı
sadace lol vermeyeceğim valo hesabınıda vereceğim bakalım100a koyun hesap silver diye 10tl felan oynuyor arada ama max 110a felan koyun pazarlık payı vardır felan diyin 100e kadar düşün size kalmış bişey
aa doğru valoda vardı dimi unuttum skin varmıydı valo hesabında yoksa sadece ligmisadace lol vermeyeceğim valo hesabınıda vereceğim bakalım
hocam o lol hesabı zaten 100 110 felan ediyor valo hesabıda vericek üstüne gold ranklı eğer içinde skin varsa 150den üstüne bile gidebilir diye düşünüyorum ben150'den satarsanız şanslısın gözüyle bakıyorum
lolde elo hellde valoda da goldda yine çok yüksek bir rankta değil şansını denesin ama tabii kihocam o lol hesabı zaten 100 110 felan ediyor valo hesabıda vericek üstüne gold ranklı eğer içinde skin varsa 150den üstüne bile gidebilir diye düşünüyorum ben