Arama sonuçları: *

1. DeadPix

CS:GO MM mi Faceit mi ?

Oyun dosyalarından mini map lere gelmen lazım galiba oyundaki mini mapleri silip bunları atman gerekiyor bende kurmadım eve gidince bende kurcam youtube da videoları var
  2. DeadPix

Bende 16 tl ye almıştım ama yapçak bişey yok adam hileyle bi güzel kasıp oyunun içine ediyo 1612529434 Eğer haritaları az biliyosan yer isimlerini falan BUNU indirmeni tavsiye ederim. Eskiden Rip kullanıyodu.
  3. DeadPix

O nasıl oluyo anticheatı indirmeden oyuna giremiyosun ki yanlış mı biliyorum? 1612528245 Seçkin geliyor ama bazılarında rozet olmuyo olardan bahsediyosan oyunu indirip 21 lvl olunca oyun sana seçkin veriyo ama rozetsiz şekilde
  4. DeadPix

Keşke benimde faceit giren arkadaşlarım olsa... Arkadaşlarım d2 mm den başka hiçbişey girmiyo delirmelik olay 1612527901 Arkadaşıma diyom global olmak mı yoksa faceit de 10lvl olmak mı istersin faceit 10 lvl bana ne kazandırıyo diyo sabırrrr
  5. DeadPix

Eğer only hs girersen bi süre sonra baya alışıyosun oyuna
  6. DeadPix

Beni de sağlam ezmişlerdi çıktığım gibi hs yiyodum sürekli. Adamlar global çıktı faceit lvl 2 de ben güzideyim
  7. DeadPix

Bide harita bilmen lazım faceit için ne ggelceği belli olmuyo bilmediğin map gelirse yandın
  8. DeadPix

o zaman 3-5 el mm gir kendine gel ondan sonra faceit gir
  9. DeadPix

1 den 10 lvl a kadar rank sistemi var 1lvl ı nova 4-keleş düşünebilirsin 1612527192 Maalesef ki arkadaşlarım yüzünden mm giriyoruz :(((( 1612527286 Cs de rankın neydi eğer çok düşükse biraz mm de takıl kendini geliştir faceit gir.(yada kendini hazır hissettiğinde gir)
  10. DeadPix

Net faceit
  11. DeadPix

Dead By Daylight dlc önerisi

Tabi 1612437047 https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1138397084 burdaki linkten istediğiniz özellikte perki seçip ona göre dlc alabilirsiniz
  12. DeadPix

Feng ming in güzel bi perki var Katil tarafından kovalanırken bir engel üzerinden atladığınızda etkinleşir ve kullanıcıya 3 saniyeliğine %150 haraket hızı kazandırır. 1 Level iken 60 saniye, 2 Level iken 50 saniye, 3 Level iken 40 saniye sonra yeniden kullanılabilir. 35 Levelde...
  13. DeadPix

Bazıları destek oynar iyileştirme tarzı bazıları ise katili kendine çekip oyalayarak oynar 1612436752 Bazıları ise ctrl ye basar otura otura oynar
  14. DeadPix

Oynayışına bağlı perklere göre söyleyebilirim
  15. DeadPix

PayDay2 için Türkçe Yama Önerisi

Mod yükleyici değil mi bu?
  16. DeadPix

Hocam bu attığınız türkçe yama mı?
  17. DeadPix

Rica etsem kısaca anlatabilir misiniz? 1611818069 Bu siteden yapmıştım olmamıştı
  18. DeadPix

Merhaba arkadaşlarım payday2 oynamak istiyorum bildiğiniz kaliteli, virüssüz Türkçe yama var mı? Steam için
  19. DeadPix

Yardım Forest de arkadaşlarımın ismini göremiyorum

teşekkürler ama düzelteceğini pek sanmıyorum
  20. DeadPix

Yardım Forest de arkadaşlarımın ismini göremiyorum

evet ismi şekilli harfli
Top Bottom