Dontaçhi
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 10
Dahası
Azıcık aklı olan faceit girer
1 den 10 lvl a kadar rank sistemi varFaceit de seviye sistemi var aynı MM Rank sistemi gibi.
Yani direk prolar gelmiyor.
Maalesef ki arkadaşlarım yüzünden mm giriyoruz (((Azıcık aklı olan faceit girer
Cs de rankın neydi eğer çok düşükse biraz mm de takıl kendini geliştir faceit gir.(yada kendini hazır hissettiğinde gir)Yaklaşık 1 yıldır aktif Cs oynamıyorum.
Sizce Faceit mi oynayayım yoksa MM mi kasayım ?
Ben Nova seviyesinde oynadığımı düşünüyorum ama rankım Silver 1.1 den 10 lvl a kadar rank sistemi var
1lvl ı nova 4-keleş düşünebilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Maalesef ki arkadaşlarım yüzünden mm giriyoruz (((
Cs de rankın neydi eğer çok düşükse biraz mm de takıl kendini geliştir faceit gir.(yada kendini hazır hissettiğinde gir)
o zaman 3-5 el mm gir kendine gel ondan sonra faceit girBen Nova seviyesinde oynadığımı düşünüyorum ama rankım Silver 1.
Silver oyuncular çerez geliyor du bana.
Çok isterim biraz MM takılıp Faceit geçmek ama çok kanser oluyor rankım yüzünden.1 den 10 lvl a kadar rank sistemi var
1lvl ı nova 4-keleş düşünebilirsin
Maalesef ki arkadaşlarım yüzünden mm giriyoruz (((
Cs de rankın neydi eğer çok düşükse biraz mm de takıl kendini geliştir faceit gir.(yada kendini hazır hissettiğinde gir)
Bide harita bilmen lazım faceit için ne ggelceği belli olmuyo bilmediğin map gelirse yandınÇok isterim biraz MM takılıp Faceit geçmek ama çok kanser oluyor rankım yüzünden.
Evet beni ezdiler adamlarFaceit de prolar mı var? Silver 1 oynayabilir mi?
Denendi onaylandı.Try hard oynayacaksan faceit
mm rank'ı kasmak istiyorsan mm girmelisin.
Oynayışın yeterli seviyede değilse kendini geliştirip faceit gir yoksa büyük hayal kırıklığına uğrarsın. Faceit oynayanlar genelde affetmiyor önüne gelenden hs yiyebilirsin buda oyunu bırakmana bile yol açabilir.
Try hard oynayacaksan faceit
mm rank'ı kasmak istiyorsan mm girmelisin.
Oynayışın yeterli seviyede değilse kendini geliştirip faceit gir yoksa büyük hayal kırıklığına uğrarsın. Faceit oynayanlar genelde affetmiyor önüne gelenden hs yiyebilirsin buda oyunu bırakmana bile yol açabilir.
Beni de sağlam ezmişlerdi çıktığım gibi hs yiyodum sürekli.Evet beni ezdiler adamlar