Arama sonuçları: *

1. DeeperWeys

Valorant rank atlayamıyorum(ÇÖZÜLDÜ)

dia 3 rankım toxicin biri jett insta attı hesabı satın aldığını söyledi maçı satıcam baitlicem dedi çocuk 9 yaşında daha kitleme ekranında başladı toxiclemeye 3vurmuştu çok saçma insanlar var oyunda
  2. DeeperWeys

https://tracker.gg/valorant pc ye geçmenize gerek yok bu siteye telefondan valorant hesabını ile giriş yaparak görebilirsiniz
  3. DeeperWeys

valorant istatistiklerini paylaşabilirsen neden atlayamadığını buluruz bence yardımcı olabilmek açısından
  4. DeeperWeys

1maç win alındığında ortalama 22 24 arası puan veriyor 2.maç atarsan 44 puan alırsın ortalama 2günde 5win ile rank atlayabilirsin valorant statslarını atabilirmisin acaba ?
  5. DeeperWeys

gümüş bronz elosundaki herkes 20 25 vuruyorum diyip başkasına suç atıyor o zaman bu maçı satanlar nerde ve plat arkadaşların ile aynı vuruyorsan min altın 2 olurdun bence mutlaka sende biryerde hata yapıyorsundur eksiklerini bulmaya bak gelişmen açısındanda yaptığım bir rehberi bırakıyorum ama...
  6. DeeperWeys

Sanırsam Beklediğimiz Türk Takımı Geliyor

Son gelişmeye göre takım kurulmucak yeni sangala gidecekler gibi duruyor böyle bir paylaşım yaptılar
  7. DeeperWeys

Umarım benzemez ama şuanki kurulan takımın kesinlikle majorde yer alıcağına eminim ve tr csgo esporu yeniden alevlendireceğine
  8. DeeperWeys

Umarım Sonları space gibi olmaz hayırlısı görüceğiz yakında
  9. DeeperWeys

Umarım birde yazmayı unuttum woxic sözleşmesini beklediğimiz oyuncu var demişti yaklaşık 4 5 ay xantaresinde sözleşmesinin bitmesine 4 ay kaldı.
  10. DeeperWeys

heycandan konunun kategorisini bile yanlış açmışım dlkasjfljkas
  11. DeeperWeys

yanlışıkla bu katagoride açmışım pc oyunlarına basmıştım normalde :(
  12. DeeperWeys

Xantares 1 ay önce türk takımına gitmiyeceğim demişti herkesde imkansız gözüyle bakıyordu ama bildiğiniz üzere xantares ve woxic 1haftadır beraber tatilde ve woxic takım kuracağının haberini vermişti Ondan sonra söylentiler tatilden sonra yeniden çıkıyor loba xantarese soruyor turkish...
  13. DeeperWeys

Sadece VALORANTTA Ping Sorunu

internetiniz adsl ise çok yüksek çıkabilir
  14. DeeperWeys

Hearts OF İron 4 RP Etkinliği Yapsak Katılır Mısınız ?

Eğer 10kişiyi geçersek bir dc sunucusu açıp burda link paylaşabiliriz iyi olur
  15. DeeperWeys

evet 10kişi fln olursak gayet iyi olur ama forumda bence çıkar 20kişi fln gibi
  16. DeeperWeys

Admin lazımsa benden daha bilgili 3.5k saatli arkadaşım var onu çağırabilirim
  17. DeeperWeys

1100saatim var 1627398684 bence 100saat üzeri alınabilir zaten oyun 70saat geçince tam olarak çözülmeye başlanıyor
  18. DeeperWeys

oynaması zor değil zaten rp etkinliklerinde çoğunlukla stratejini konuşturman gerek itifak yapmak başkasını başkasına saldırtmak vb
  19. DeeperWeys

ben katılırım kurallar tam oturtulursa
  20. DeeperWeys

Derste oynamalık web oyunu önerisi

krunker.io
Top Bottom