Neler Yeni

Sanırsam Beklediğimiz Türk Takımı Geliyor

DeeperWeys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
kuvv
Xantares 1 ay önce türk takımına gitmiyeceğim demişti herkesde imkansız gözüyle bakıyordu ama bildiğiniz üzere xantares ve woxic 1haftadır beraber tatilde ve woxic takım kuracağının haberini vermişti
Ondan sonra söylentiler tatilden sonra yeniden çıkıyor loba xantarese soruyor turkish international gamingemi gidiceksin diye şakasına gitmiyeceğine yemin et diyincede xantares gülerek hiçbirşey demiyor
bu videodan sonra söylentiler iyice artınca xantares 2saat önce bir tweet attı o tweete kadar ümidim yoktu ama şuan var gibi.
Ekran Alıntısı.PNG

sadece bu ihtimallere bakmıyorum xantares ve woxic çok fazla beraber fpl oynamaya başladılar xantares takıma gitmicekte olabilir ama sadece bir ihtimal en son attığı tweet bu kanıtlıyor bence hayırlısı umarım bir türk takımı görürüz majorde.

BurakReiS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
552
İsim
Burak
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı, işlemci gibi konular. Ayrıca da Valorant.
İndirimli & Ücretsiz Oyun

''Wolfred!ghT

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,420
İsim
''Wolfred!ghT
Aklıma sergen Yalçın'ın Hulk transferi isteyince ''Sence Hulk gerçek olabilir mi?'' demeleri geldi...
Umarım iyi bir şeyler olur.

DeeperWeys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
kuvv
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aklıma sergen Yalçın'ın Hulk transferi isteyince ''Sence Hulk gerçek olabilir mi?'' demeleri geldi...
Umarım iyi bir şeyler olur.
Umarım birde yazmayı unuttum woxic sözleşmesini beklediğimiz oyuncu var demişti yaklaşık 4 5 ay xantaresinde sözleşmesinin bitmesine 4 ay kaldı.

''Wolfred!ghT

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,420
İsim
''Wolfred!ghT
Umarım birde yazmayı unuttum woxic sözleşmesini beklediğimiz oyuncu var demişti yaklaşık 4 5 ay xantaresinde sözleşmesinin bitmesine 4 ay kaldı.
Normalde CS:GO E-Spor maçlarını fazla izlemem.
Lakin eğer böyle bir takım kurulursa hep izlerim.
Bakalım neler olacak?

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
Xantares 1 ay önce türk takımına gitmiyeceğim demişti herkesde imkansız gözüyle bakıyordu ama bildiğiniz üzere xantares ve woxic 1haftadır beraber tatilde ve woxic takım kuracağının haberini vermişti
Ondan sonra söylentiler tatilden sonra yeniden çıkıyor loba xantarese soruyor turkish international gamingemi gidiceksin diye şakasına gitmiyeceğine yemin et diyincede xantares gülerek hiçbirşey demiyor
bu videodan sonra söylentiler iyice artınca xantares 2saat önce bir tweet attı o tweete kadar ümidim yoktu ama şuan var gibi.
Alıntıyı görüntüle
sadece bu ihtimallere bakmıyorum xantares ve woxic çok fazla beraber fpl oynamaya başladılar xantares takıma gitmicekte olabilir ama sadece bir ihtimal en son attığı tweet bu kanıtlıyor bence hayırlısı umarım bir türk takımı görürüz majorde.
Çok isterim adam gibi bir takımımız olmasını space gibi ama sonu benzemesin :D

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
Umarım benzemez ama şuanki kurulan takımın kesinlikle majorde yer alıcağına eminim ve tr csgo esporu yeniden alevlendireceğine
İnşallah, izlemeside keyifli olur ha dadından yenmez 😁😁

Top Bottom