Arama sonuçları: *

1. DonanımFikir

Valorant 150 vpler nerede satılır

Forumda bu bölümden satmayı düşündüğün VP ler için ilan açabilirsin, valorant oynayanlara iyi fiyata satarsan alan olur diye düşünüyorum. https://forum.donanimarsivi.com/ikinciel/ UYARI!!! 500 Mesaj üstü üyeler için geçerlidir bu yöntem.
  2. DonanımFikir

Valorantta küfürden dava yer miyim?

Direk mutele geç, uğraşmaya değmez. Büyüklük sende kalsın , o küfürbazlara değil.
  3. DonanımFikir

DA Forum Valorant Turnuvası Edit

Sonraki turnuvalarda vakit olduğunda canlı canlı izlemek isterim maçı, kimseye de info vermem söz :)
  4. DonanımFikir

Lolde kanser olduktan sonra ne yapılır

Oyun sana bir kazanç sunmuyorsa bırakmaslısın O zamanı başka istediğin şeyler için harcarsın hem
  5. DonanımFikir

Steam hesabımı satmak istiyorum.

Da 2 sistem bile 825 Dolardı :)
  6. DonanımFikir

Rehber Zula sınırsız Mehmetçik almak!

O kadar gerçek para verdim oyuna ve 1 sınırsız bile vermedi ,böyle sınırsız silah ver anca Zula.
  7. DonanımFikir

Donanım Arşivi Forumuna Özel Minecraft Serveri

Az önce oynadım Mükemmeldi,ama isim forum ismi değilde farklı bir isim olabilir sonuçta resmi bir server değil Donanım arşivinin
  8. DonanımFikir

Donanım Arşivi Forumuna Özel Minecraft Serveri

Sunucuya geldim
  9. DonanımFikir

Truckers.mp den ban yedim napcam yardım edin lütfen

Girersin Bende ban yemiştim birkaç günlük, ondan sonra girebildim
  10. DonanımFikir

Yardım Truckers MP'de Yanlışlıkla Kazaya Sebep Oldum

Birkaç kez araçlara çarpmıştım bi ban yemedim. Bu arada bile bile yapmadıysan en fazla birkaç gün ban yersin ama banlanma ihtimalinin çok olacağını sanmıyorum
  11. DonanımFikir

Ets2 ban yemeden oynamak

Yeterki Yanlış yollara girmede Bu yüzden ban yemiştim 3 gün.
  12. DonanımFikir

Epic Games Hesabı (sss

gamesatış vb. olur komisyon olursada 79TL yi aşma derim zaten gta5 bile şu an uygun fiyatta
  13. DonanımFikir

Epic Games Hesabı (sss

biraz öv içindeki popüler oyunları yaz güvenilirliğini kanıtlamaya çalış Kısaca alıcı potansiyelini arttırmaya çalış bir an önce satabilmek için 1603437476 belkii 3 4 hesaba yapmıştır diye düşünüyorum zaten gta 5 gibi bir oyunun bir daha beleş olması zor
  14. DonanımFikir

Epic Games Hesabı (sss

yani gene 49TL eder ,bir ara bedava abilenler sana zaten bunlar beleş vb. gibi şeyler yazabilir onu belirteyim 49TL ye sat derim 69TL den 1 kuruş bile vermezdim alıcı olsam
  15. DonanımFikir

Epic Games Hesabı (sss

hiç para yatırdınmıı oyunlara?
  16. DonanımFikir

Epic Games Hesabı (sss

yani alanda 10-30tl Arasında olur satsan bile fazla kar etmez heleki ücretsiz verilen oyunları aldın isen bilen ya almayacaktır ya da 5 10TL gibi rakamlar ister belki.
  17. DonanımFikir

Cod mobile çok güçlüyüm !

Ekran boyutu avantajın var Karşı daki rakibin telefonu kasiyordur senin PC kasmiyordur vb.
  18. DonanımFikir

Donanım Arşivi Minecraft Sunucusu Açsak Mı?

bende kim diyordum serverdeki tamam tanımışsındır beni
  19. DonanımFikir

Donanım Arşivi Minecraft Sunucusu Açsak Mı?

Olur Çok Güzel olur
  20. DonanımFikir

Minecraftı nasıl bedava indirebilirim?

Videoda bile s*pık şeyler var Neresine güveneceksin Direk TL Launcher kur Orjinal Minecraft 20 25TL olsa zaten herkes alır Ama gidip 3 5TL lik SÖZDE premium hesap alınca 1 haftada ÇALINIYOR Launcherda oyna ilerde para biriktir orjinal al
Top Bottom