Pvp oynuyorsan craftrise indir. Korsan değil bir şey değil adamların kendi clienti.bu video güvenilir mi virüs riski var mı?
Aga minecraft.net teki sunucu kurma şeysinde bile korsan/paralı ayarı var.Gireceksin sitesine vereceksin parayı oynayacaksın. Olay bu.
korsana giriyor oda.Pvp oynuyorsan craftrise indir. Korsan değil bir şey değil adamların kendi clienti.
Bilmiyorum onuAga minecraft.net teki sunucu kurma şeysinde bile korsan/paralı ayarı var.
Kendi clienti de oyun aynı oyun.Pvp oynuyorsan craftrise indir. Korsan değil bir şey değil adamların kendi clienti.
Hayır değil. Resmi olarak kendi clienti indiriyorsun single fln da oynayamıyorsun direk craftrise de başlatıyor seni. Sürüm fln da değiştiremiyorsun.Aga minecraft.net teki sunucu kurma şeysinde bile korsan/paralı ayarı var.
Mesaj otomatik birleştirildi:
korsana giriyor oda.
Konunun sıkıntısı ne ki tam anlayamadımDONANIM ARŞİVİ FORUM KURALLARI
Donanım Arşivi Forum kuralları 10.12.2021 tarihinde güncellenmiştir, üyelerimizin baştan sona okuması gerekmektedir.donanimarsivi.com
15- İllegal, korsan içerik paylaşımıKonunun sıkıntısı ne ki tam anlayamadım
korsana karşı knk korsan öneri yapılmıyorKonunun sıkıntısı ne ki tam anlayamadım
Çok pardon özür dilerim tam anlamamıştım şimdi anladım teşekkürler umarım sıkıntı yoktur sailiyorum.15- İllegal, korsan içerik paylaşımı
Videoda bile s*pık şeyler var Neresine güveneceksinbu video güvenilir mi virüs riski var mı?