- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 20,259
Link kısaltma şeyini diyorsan normal.Videoda bile s*pık şeyler var Neresine güveneceksin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ayrıca TLauncher bu. Bende kullanıyorum.
Link kısaltma şeyini diyorsan normal.Videoda bile s*pık şeyler var Neresine güveneceksin
İndirmezsinNasıl indirebilirim
Sonoyuncu, Rise Client tarzı şeyler korsandır. Şu an tek gerçek Minecraft Microsoft'un resmi sitesinde satılandır.Hayır değil. Resmi olarak kendi clienti indiriyorsun single fln da oynayamıyorsun direk craftrise de başlatıyor seni. Sürüm fln da değiştiremiyorsun.
Hayır korsan değildir.Hile açmasınlar diye kendi Clientlerini yapıyorlar.Siz korsan olayını iyice abarttınız.Sonoyuncu, Rise Client tarzı şeyler korsandır. Şu an tek gerçek Minecraft Microsoft'un resmi sitesinde satılandır.
Geri kalanların herhangi bir şekilde orijinal olma olasılığı yoktur.
Orijinal olsa yazılım sahibinin yani Microsoft'un oluşturup sattığı hesaplarla girilebilir olurdu.Hayır korsan değildir.Hile açmasınlar diye kendi Clientlerini yapıyorlar.Siz korsan olayını iyice abarttınız.
Bence Minecraft ta bu iş değişiyor.Yeni bir launcher oluşturuluyor.Premiumsuz yani.Onda da belli serverlere girebiliyorsun.Premiumlu serverlere giremiyorum.Orijinal olsa yazılım sahibinin yani Microsoft'un oluşturup sattığı hesaplarla girilebilir olurdu.
Yazılım sahibinin belli bir ücret ile girilebilir kıldığı oyunu ücretsiz oynuyoruz, bu da tam olarak korsan oluyor, abartıldığı filan yok yani![]()
Yeni bir sunucu kurmak o oyunun haklarını eline almak değildir.Bence Minecraft ta bu iş değişiyor.Yeni bir launcher oluşturuluyor.Premiumsuz yani.Onda da belli serverlere girebiliyorsun.Premiumlu serverlere giremiyorum.
donanimarsivi.com
t launcherNasıl indirebilirim