Arama sonuçları: *

1. Dontaçhi

CS2 en az hangi modda hile var

Xplay üzerinden serverlarda oynayabilirsin. Retake oynuyorum çok sarıyor
  2. Dontaçhi

Valorant TR kitlesi neden böyle?

Bunun hakkında bir video kesinlikle yapacağım. Bu TR serveri oyunun ilk zamanlarında hatta özellikle kapalı beta zamanında tabiri caizse hayvan gibi eğlenceliydi ancak şuan baktığımızda sıfır ingilizce bilseniz bile Frankfurtta oynamanızı tavsiye ediyorum. Frankfurtta da yok değil bu tipler...
  3. Dontaçhi

valorant ömürlük phantom önerisi

Champions güzel gibi dursa da iyon çakması gibi duruyor gene de uzun dönemde sıkmayabilir. Özel Harekat oyundaki en iyi phantomlardan biri. Özellikle Aktif Phantom oynayan Profesyonel oyuncuların büyük bir çoğunluğu dahi Turnuvalarda halen Özel Harekat kullanmakta. Bende Oni ve Özel Harekat var...
  4. Dontaçhi

İnceleme VALVE'İN YENİ SIZDIRILAN OYUNU - DEADLOCK!

Ben CS 2.6 bekliyorum.
  5. Dontaçhi

inşallah daha da düzelir.. Birinin daha iyi hamle yapması karşı tarafı da alevlendiriyor çünkü kazanan burada hep oyuncular oluyor. CS veya Valorant taraflarından hangisi ekstra bişey yaparsa yapsın bizim yararımıza
  6. Dontaçhi

+Kanka aynısını yapma -tamam biraz yaşlandırayım anlamazlar +tm knk
  7. Dontaçhi

Oyun çıktığı gibi duruyor çünkü düzeltilecek büyük handikapları yoktu CS2 gibi biraz öyle düşünmek lazım. Ekstra UI eklemeleri ile işte Sağdaki ölüm öldürme görsellerini değiştirerek biraz sağa solu düzelterek yoluna devam ediyor ki bu olması gereken diye düşünüyorum. CS2'deki gibi oyun çıkış...
  8. Dontaçhi

Valla ne kadar doğrudur bilinmez ama bence yanlış ben 2 dakika yerine 15 dakika da beklerim oyuna girmek için yeter ki troller gelmesin kâfi
  9. Dontaçhi

Riot Games o konuda çok zekice davranıp kartları zamanında ve güzel oynayan bir firma bende o kısmını seviyorum. Ancak ben LoL falan oynamam benim Riot Games ile tanışmam 2020'de Beta zamanında Valorant ile oldu. Sanki oyunun ilk zamanları Topluluğu daha fazla önemseyen bir firmayken şuanda öyle...
  10. Dontaçhi

Riot da çok güçlü ancak Valve gibi bir şirketi bitirebilir mi biraz zor. Riot Games Valorant community'sini biraz daha fazla dinleyip önemserse Valve'nin çok önüne geçebilir. Ha şuanda dahi Community kısmını Valveden çok çok daha fazla önemsiyor ancak gene de yetersiz kalıyor Valorant...
  11. Dontaçhi

valve bozalı çok olmuştu da insanlar fanboyluktan falan göremedi hiçbir zaman..
  12. Dontaçhi

bi bitmedi sizin şu birbiriyle alakası olmayan oyunları kıyaslamanız 😅 Çok karşılaştırmak istiyorsan Anti-Cheat'leri falan da karşılaştırabilirsiniz ikisinin de iyi ve kötü olduğu noktalar var öyle çokta fanboyluk yapmamak lazım
  13. Dontaçhi

Unut artık öyle bişey yok
  14. Dontaçhi

Karışık var mı var yükle.
  15. Dontaçhi

olsun dolu dolu gözüksün :kekw: o.O2
  16. Dontaçhi

yaw anlayıver işte :kekw: 3.şahıs bakış açısına sahip dıkşın dıkşın çatışma oyunu 1716117320 Valveyi kim bitirecek?
  17. Dontaçhi

CS2 rezilliğin dizboyudur. Anlık 1 Milyon oynanması kötü olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Yıllarca source 2 bekletip Oyun daha hazır değilken tutupta oyunu çıkarırsan CS2 rezilliği deriz. Koskoca CS ismi böyle bir çıkışı hak etmedi. Condition Zero mu daha kötü çıkış yaptı CS2 mi diye sorarsan CS2...
  18. Dontaçhi

Meşhur oyun yapmak imkansız oldu argümanı biraz yanlış bişey ya Yapımcısı Valve ise gene oynanır ancak bu tarz toplama bir oyun ne kadar hoş karşılanır orasını kestirmek zor
  19. Dontaçhi

Sağdan soldan gözlerine güzel gelen ne varsa araklamışlar gibi duruyor zaten..
Geri