valorant ömürlük phantom önerisi

Darfex

80+
Reaksiyon skoru
46
normalde vandalcıyım fakat biraz phantom oynadım ve iyi oynadığımı fark ettim spray atılması felan çok zevklli sizce main silahı vandaldan phantoma çevirmek mantıkllımı ömürlük phantom önerisi verebilirmisiniz
aklımda champions2024 phantom var şuan sıkar mı ?

normalde vandalcıyım fakat biraz phantom oynadım ve iyi oynadığımı fark ettim spray atılması felan çok zevklli sizce main silahı vandaldan phantoma çevirmek mantıkllımı ömürlük phantom önerisi verebilirmisiniz
Champions iyi onu set olarak al kullan hem hesabın değeri artar hem yükselir ama bu gece gece pazarı gelcek bi onu bekle belki oradan iyi bir skin çıkar o daha mantıklı olabilir

Champions iyi onu set olarak al kullan hem hesabın değeri artar hem yükselir ama bu gece gece pazarı gelcek bi onu bekle belki oradan iyi bir skin çıkar o daha mantıklı olabilir
sence phantoma dönmek mantıklı mı?

ömürlük diye bir şey yoktur çok severek alırsın sonra sıkılırsın tecrübeyle sabit.

Sade ve güzel olduğu için iyon ya da asil diyorum.

1723789683525.png

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gece pazarı çöp sanırım kuronomi vandal beklemeye devam edeceğim

En iyi phantom skini R.E.S. phantom .
Sıkılsan bile 3 varyasyonu var .
Efekt ve sesleri farklı.
Bana göre en iyi phantom skini . Özellikle kırmızı olanı. Herkese öneririm.

Champions güzel gibi dursa da iyon çakması gibi duruyor gene de uzun dönemde sıkmayabilir.
Özel Harekat oyundaki en iyi phantomlardan biri. Özellikle Aktif Phantom oynayan Profesyonel oyuncuların büyük bir çoğunluğu dahi Turnuvalarda halen Özel Harekat kullanmakta.
Bende Oni ve Özel Harekat var. Oni en sevdiğim phantom skini olsa da Özel harekat kullanıyorum hep. Gerçekten çok iyi diyebilirim.

Özellikle söylüyorum Ömürlük skin diye bişey yoktur hepsi bir süre sonra sıkıyor ancak alayım uzun dönemde daha az sıksın derseniz Özel harekat güzeldir bana kalırsa.
İlla ki bu güne kadar az çok yerden alıp kullandığınız skinler olmuştur onlar arasından böyle yerde bulunca kaçırmadığınız sürekli aldığınız bir skin varsa onu da tercih edebilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,629
Üyeler
183,148
Son üye
JohnKruss
Geri