Neler Yeni

valorant ömürlük phantom önerisi

s10GAMER

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Mustafa Fatih Bilgiç
normalde vandalcıyım fakat biraz phantom oynadım ve iyi oynadığımı fark ettim spray atılması felan çok zevklli sizce main silahı vandaldan phantoma çevirmek mantıkllımı ömürlük phantom önerisi verebilirmisiniz
aklımda champions2024 phantom var şuan sıkar mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Alparslan Koç
normalde vandalcıyım fakat biraz phantom oynadım ve iyi oynadığımı fark ettim spray atılması felan çok zevklli sizce main silahı vandaldan phantoma çevirmek mantıkllımı ömürlük phantom önerisi verebilirmisiniz
Champions iyi onu set olarak al kullan hem hesabın değeri artar hem yükselir ama bu gece gece pazarı gelcek bi onu bekle belki oradan iyi bir skin çıkar o daha mantıklı olabilir

s10GAMER

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Mustafa Fatih Bilgiç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Champions iyi onu set olarak al kullan hem hesabın değeri artar hem yükselir ama bu gece gece pazarı gelcek bi onu bekle belki oradan iyi bir skin çıkar o daha mantıklı olabilir
sence phantoma dönmek mantıklı mı?

brsokcu

80+ Bronze
ömürlük diye bir şey yoktur çok severek alırsın sonra sıkılırsın tecrübeyle sabit.

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Ali Mert Okuducu
Sade ve güzel olduğu için iyon ya da asil diyorum.

s10GAMER

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Mustafa Fatih Bilgiç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1723789683525.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

gece pazarı çöp sanırım kuronomi vandal beklemeye devam edeceğim

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,524
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
En iyi phantom skini R.E.S. phantom .
Sıkılsan bile 3 varyasyonu var .
Efekt ve sesleri farklı.
Bana göre en iyi phantom skini . Özellikle kırmızı olanı. Herkese öneririm.

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,522
İsim
Ümit Can
Champions güzel gibi dursa da iyon çakması gibi duruyor gene de uzun dönemde sıkmayabilir.
Özel Harekat oyundaki en iyi phantomlardan biri. Özellikle Aktif Phantom oynayan Profesyonel oyuncuların büyük bir çoğunluğu dahi Turnuvalarda halen Özel Harekat kullanmakta.
Bende Oni ve Özel Harekat var. Oni en sevdiğim phantom skini olsa da Özel harekat kullanıyorum hep. Gerçekten çok iyi diyebilirim.

Özellikle söylüyorum Ömürlük skin diye bişey yoktur hepsi bir süre sonra sıkıyor ancak alayım uzun dönemde daha az sıksın derseniz Özel harekat güzeldir bana kalırsa.
İlla ki bu güne kadar az çok yerden alıp kullandığınız skinler olmuştur onlar arasından böyle yerde bulunca kaçırmadığınız sürekli aldığınız bir skin varsa onu da tercih edebilirsiniz.

Top Bottom