Arama sonuçları: *

1. Enesm06

New World para kazanılıyor mu?

uuup+
  2. Enesm06

New World para kazanılıyor mu?

ilk defa böyle bir oyun almak istiyorum. Para kazanmak için illa para vermek gerekiyor mu? haftalık 200 300 lira kazansam yeter kafasındayım. İkinci olarak kişisel kazanmak mümkün mü?
  3. Enesm06

Elder Scrolls Online oynayan var mı?

sence başka var mı öyle solo oynayıp zaman öldürebileceğim.
  4. Enesm06

Elder Scrolls Online oynayan var mı?

İlk defa bu tarz bir oyun oynamak ve solo olarak kasmak istiyorum. Oynamaya değer mi sizce?
  5. Enesm06

Ping yükseliyor neden?

Şimdi dostlar laptopda oyuna girince internette bi zayıflama bişiler oluyor oyunu dogru düzgun oynatmıyor. Normalde internetin hizi iyi ama anlam veremedim. Sizce neden olabilir
  6. Enesm06

İsmini hatırlayamadığım mmo oyunu

Zaten türk oyuncusu çok az diye biliyorum ama merak işte aklıma takıldı bir kac gündür aradigim halde bulamadım
  7. Enesm06

En net hatırladıgim bunlar var ve ücret ödemeden oyuna girilmedigini hatırlıyorum yani belli dönemlerde ücret ödüyorsun yoksa giriş olmuyor
  8. Enesm06

Hayır değil bildigin oyun, youtubeda incelemesini bile çeken birini görmüştüm
  9. Enesm06

İyi akşamlar, bir kere gördum mmo gibiydi ve baya zaman gectiği için unuttum ama hatirladıklarım herşeyin para ile olmasıydı. Karakterin ayakkabısıni bile mesela gercek parayla falan alıyodu. Yada ticaret vs dedigim gibi para ile oluyor hatta yine yanlis hatirlamiyorsam oyuna giris icin bile...
Top Bottom