Neler Yeni

İsmini hatırlayamadığım mmo oyunu

Enesm06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Enes
İyi akşamlar, bir kere gördum mmo gibiydi ve baya zaman gectiği için unuttum ama hatirladıklarım herşeyin para ile olmasıydı. Karakterin ayakkabısıni bile mesela gercek parayla falan alıyodu. Yada ticaret vs dedigim gibi para ile oluyor hatta yine yanlis hatirlamiyorsam oyuna giris icin bile belli miktar para vererek giriliyordu böyle bir oyunu hatırlayan varmı

Kinkof11

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
356
İsim
EMRE KAYA
İyi akşamlar, bir kere gördum mmo gibiydi ve baya zaman gectiği için unuttum ama hatirladıklarım herşeyin para ile olmasıydı. Karakterin ayakkabısıni bile mesela gercek parayla falan alıyodu. Yada ticaret vs dedigim gibi para ile oluyor hatta yine yanlis hatirlamiyorsam oyuna giris icin bile belli miktar para vererek giriliyordu böyle bir oyunu hatırlayan varmı
türkiye vergi sistemi gibi geldi bana daha çok

DOKTOR🥼

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Resad
Instagram
resad.sadiqov29
Steam
Authority6655
Oyunun adı:ÇAYLARRRR
@Windows 10 Aşığıyım

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,412
İsim
napcan
İlgilendiği Kategoriler
Hım...her şey
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Çoğu MMO oyunu böyle değil mi zaten? Daha anımsatıcı bir şey var mı?

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
Modelleme Animasyon Oyunlar
Bu oyunu bulup ne yapıcan ya anlattıklarına göre Türkiye Vergi Sistemi gibi bir şey

Kinkof11

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
356
İsim
EMRE KAYA
En net hatırladıgim bunlar var ve ücret ödemeden oyuna girilmedigini hatırlıyorum yani belli dönemlerde ücret ödüyorsun yoksa giriş olmuyor
dediğim gibi türkiye böyle vergini ver vergini ver vergini ver ver ver

Enesm06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Enes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu oyunu bulup ne yapıcan ya anlattıklarına göre Türkiye Vergi Sistemi gibi bir şey
Zaten türk oyuncusu çok az diye biliyorum ama merak işte aklıma takıldı bir kac gündür aradigim halde bulamadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,013,842
Üyeler
160,611
Son üye
mateseko