Arama sonuçları: *

1. Giatros

Valo hesap almak mı kendin dizmekmi

Sakın hesap falan alayım deme geri alınıyor herkes biliyor ama bazı arkadaşlar siteden şikayet falan ediliyor demiş külliyen yalan hiç bir sitede şikayet edipte herhangi bir ceza uygulandığını görmedim boş iş.
  2. Giatros

İtemsatiş Satin Aldiğim Valorant Hesabi Gi̇tti̇

Geçmiş olsun uzun süre itemsatıştan satış yaptım geri alacağını sanmıyorum yok dava mava boş iş onlar bidaha internet üzerinden oyun hesabı almayın geri çekiliyor bilginiz olsun.
  3. Giatros

Valorant tan nasıl zevk alırım

Rank nedir?
  4. Giatros

Kötü oyunların iyi oyunlardan daha fazla tutması

Valorant hiç gereksiz tutmadı, popüliritesi yüksek. Bunun nedeni Riot Games'in Valve'den kat kat üstün olması ve iyi çalışmasıdır. Başka şekilde açıklanamaz.
  5. Giatros

Valorant bir hesap ban yerse (toxiclik takım sabote) diğer hesapta ban yer mi

En mantıklısı ekran kartı en pahalı parça en iyisi.
  6. Giatros

format sonrası cs go fps düşüşü

Windows ayarlarını vs. yaptığına emin misin?
  7. Giatros

Valorant Puanları neden bu kadar pahalı ?

Hocam alabildiğince al zam geliyor.
  8. Giatros

Rocket League Elmas Ligi Duo Takım Arkadaşı

Helal olsun valla ben 11 yaşımda Minecraft'da ev yapıyordum :D
  9. Giatros

Usta ya fena oynuyormuş. Yaşı kaç?
  10. Giatros

Elmas olan var mı cidden o ligde top yere değmeden herkes gol atıyordur. Bende napim silver gold arası takılıyom :D
  11. Giatros

CSGO DA OYNAYACAK ADAM BULAMIYORUM :D

Dostum ne CS'si!?
  12. Giatros

Ben Bronzum Rakip Gold - Valorant

Frankfurt falan değil paris gir girersen ayrıca cs deki mekanikler valoda yok. Yukardaki arkadaşın dediği gibi gününde olman gerek mental yüksek olmalı.
  13. Giatros

Adamlar iyi oynuyor kanka cs değil burası. Ayrıca hesap falan satın mı aldın ondan da olabilir. Yada kendini gelistirmen gerekli. Dm boşuna yok
  14. Giatros

Demek ki iyi oynuyorsun karşına goldlar geliyor. Her maç gelmez MMR'ın. Vs. Etkili bu durumda. Maç kazanirsan düzelir.
Top Bottom