Kimse oradan satın almıyor zaten, diğer siteler daha uyguna geliyor.Ekte verdiğim fotoğraf gibi aşırı pahalı fiyatları var bunun ekonomi ile alakası olduğunu sanmıyorum bildiğin bu sömürmek
Bu ucuz hali 8 Eylül'de zam gelicek %17Ekte verdiğim fotoğraf gibi aşırı pahalı fiyatları var bunun ekonomi ile alakası olduğunu sanmıyorum bildiğin bu sömürmek
Başka sitelerden daha ucuza alınıyor zatenEkte verdiğim fotoğraf gibi aşırı pahalı fiyatları var bunun ekonomi ile alakası olduğunu sanmıyorum bildiğin bu sömürmek
Döviz kuruKimsenin almadığını biliyorum ama diğer siteler de bile pahalıya geliyor bunun sebebini anlamıyorum mesela
Ekonomi sadece Riot oyunlarında mı geçerli bir sürü oyundan oyun içi alış veriş yaptım ama ilk defa boktan bir skin için o kadar para isteyen firma gördümYoo gayet de ekonomi ile alakası var
CS go , rust gibi oyunların skin fiyatlarını gördün müEkonomi sadece Riot oyunlarında mı geçerli bir sürü oyundan oyun içi alış veriş yaptım ama ilk defa boktan bir skin için o kadar para isteyen firma gördüm
Oyunda çok fazla silah olmadığı için skin fiyatları gayet normal.Ekonomi sadece Riot oyunlarında mı geçerli bir sürü oyundan oyun içi alış veriş yaptım ama ilk defa boktan bir skin için o kadar para isteyen firma gördüm
Hocam alabildiğince al zam geliyor.Ekte verdiğim fotoğraf gibi aşırı pahalı fiyatları var bunun ekonomi ile alakası olduğunu sanmıyorum bildiğin bu sömürmek
Evet, ayrıca şuan 2x bonus var. Yani sen 2500 vp alınca sanırım 163 de bonus veriyor.Hocam alabildiğince al zam geliyor.