Arama sonuçları: *

1. Hakan06

Counter-StrikeCS2 seçkin puan sistemi

Seri kazanmanla ilgili bu. Çok kazanırsan peşpeşe kazandığında çok puan alırsın , kaybedicne az puanın gider. Örnek ben kazandığımda 450 kaybedince 115 falan gidiyordu. Bir ara çok kaybettim ve şimdi kazanınca 100 küsür kaybedince 300 küsür gidiyor. Eşleştirme sistemi ranka göre atıyor adamları...
  2. Hakan06

CS2 seçkin hakkında bilgi

Hayır, sadece level atladığında sana seçenek olarak sunulan 4 ödül arasından 2sini seçebilirsin. O hafta daha fazla ödül alamazsın.
  3. Hakan06

CS2 seçkin hakkında bilgi

Her hafta 1 kere drop hakkın oluyor. Her seviye atladığında sana 4 seçenek sunuyor ve istediğin 2 tanesini seçiyorsun. 4 seçenek arasında 1 kasa 1-2 skin ve 1 spray oluyor.
  4. Hakan06

CS 2 ilgili sorum var🫥

Daha yarım yamalak o kısım "+right" bile yok.
  5. Hakan06

CS 2 ilgili sorum var🫥

Vertigo duruyor Dust 2 duruyor ama train daha eklenmedi FPS bilgisayarın eskiyse kötü ama iyiyse daha stabil. Topluluk maalesef
  6. Hakan06

Türk oyuncular neden Hunt:Showdown oynamıyor?

CS gerçekten başarılı ancak Türkiyedeki durum daha farklı. Maalesef ekonomi rezalet. Gençler bilgisayar alamıyor. Bilgisayar alsa bir oyuna 1300 TL verip alamıyor. ( Yakışmadı Steam, üzdün.) Bu sebeple düşük sistem isteyen CS ve Valorantın çok oynanması normal gibi. 1686005491 Maalesef CSGO...
  7. Hakan06

Bu kadar kişi sırf çevresi için oynamıyordur. CS aşırı kült bir yapım. Basit ve eğlenceli. Karmaşık oyunlar herkese göre değil.
  8. Hakan06

Kanka oyunun fanı değilim ama bu oyunu aynı anda 1.5M kişi oynuyorsa abartıldığı için gerçekten de iyi olduğu içindir. Çoğunluk Valorant ve CSGO gibi oyunlar seviyor diye irite olmak biraz garip.
  9. Hakan06

Leauge Of Legends Hesap Kurtarma Hk. (sorunu çözene valorant set hediye edeceğim)

Benzer durum kardeşimin başına da gelmişti. Son aldığı eşyaların tarihlerini falan söyleyince hesabı geri vermişlerdi. Sizin durumunuzda neden vermediler anlayamadım.
  10. Hakan06

Leauge Of Legends Hesap Kurtarma Hk. (sorunu çözene valorant set hediye edeceğim)

Dekontlar gösterince destek ekibi ne cevap verdi.
  11. Hakan06

Valorant'tan IP ban yemek istiyorum

Geçenlerde abim valorant bağımlısı oldu bana zulmediyo diyen sen miydin ? :D . Sana tavsiyem öyle bir girişimde bulunma abin seni sağ bırakmaz.
  12. Hakan06

GTA V ONLİNE BAN HAKKINDA

Evet banlı olur. Hesabınla ilişkili oluyor Rockstar ve Epic. Hilenin cezası maalesef. 1643323221 alternatif olarak 10tl civarına GTA5'li Epic Games hesapları satılıyor. Onlardan birini alabilirisiniz.
Top Bottom