Neler Yeni

Türk oyuncular neden Hunt:Showdown oynamıyor?

Sezerinho10

80+ Bronze
Kanka oyunun fanı değilim ama bu oyunu aynı anda 1.5M kişi oynuyorsa abartıldığı için gerçekten de iyi olduğu içindir. Çoğunluk Valorant ve CSGO gibi oyunlar seviyor diye irite olmak biraz garip.
Çevresi öyle olduğu için öyle sanıyor bence :)

Hidro Dinamik

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Aklıma gelen sebepleri yazayım.
  • Ekonomik şartlar. Özellikle yaşı küçük veya maddi durumu iyi olmayanlar yeni oyun arayışına girmiyor. Girenlerde ücretsiz veya dikkatini çeken (reklamına sürekli maruz kaldığı) oyunları tercih ediyor. Ayrıca DLC şart olmamasına rağmen bir anda göze onlarca DLC çarptığında göz korkutucu oluyor. Benzer şekilde ekonomik sebeplerden dolayı çoğunun donanımı zayıf kalabiliyor.
  • Hile kullanmayı sevenler. (Valorant ve CS hilecilerinin çoğunu gözünüzde canlandırın.) Oyuncusu ne kadar çoksa hile güncellemesi o kadar hızlı oluyor.
  • Kişisel zevkler.
  • Samimi arkadaşı olmadan oyuna girmek istemeyenler. Çevresinde, yukarıdaki maddelere uyan arkadaşı olduğundan tek başına girmek istemiyordur.

NespaY

80+ Silver
Kanka oyunun fanı değilim ama bu oyunu aynı anda 1.5M kişi oynuyorsa abartıldığı için gerçekten de iyi olduğu içindir. Çoğunluk Valorant ve CSGO gibi oyunlar seviyor diye irite olmak biraz garip.
Dostum öyle değil FPS shooter gerçekten seviyoruz ama Valorant ve CS GO'dan başka bu kadar bu türde ilerlemiş oyun yok olmadığından dolayı Valorant'a muhtaç kalıyoruz mesela CS2 geldiği anda CS ye geçicem.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,288
İsim
a l p e r

Eren Cem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
308
İsim
Eren Cem
Niye doğru değil mi insanların oyun sektörünün sadece cs valo pubg gibi oyunlardan ibaret olduğu sanması çok üzücü. Piyasadaki onlarca şahane oyuna karşı yapılan haksızlık değil mi bu?
Mesaj otomatik birleştirildi:

hERkEStEN fArKLı oYunLaR OyNUYoRUM ÇünKüğ ben HawalIıyım
Ne alaka dostum. Bende cs ve valorant oynuyorum fakat oyunları abartmıyorum ve gereksiz abartı gördüğünü düşünüyorum bu oyunlara göre?

Sezerinho10

80+ Bronze
Niye doğru değil mi insanların oyun sektörünün sadece cs valo PUBG gibi oyunlardan ibaret olduğu sanması çok üzücü. Piyasadaki onlarca şahane oyuna karşı yapılan haksızlık değil mi bu?
Ben hiç valorant oynamadım ama kötülemeninde alemi yok valorant , cs go , pubg , lole göre daha iyi ve şahane oyunlar ne acaba ? :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,288
İsim
a l p e r
Niye doğru değil mi insanların oyun sektörünün sadece cs valo PUBG gibi oyunlardan ibaret olduğu sanması çok üzücü. Piyasadaki onlarca şahane oyuna karşı yapılan haksızlık değil mi bu?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne alaka dostum. Bende cs ve valorant oynuyorum fakat oyunları abartmıyorum ve gereksiz abartı gördüğünü düşünüyorum bu oyunlara göre?
Agacım bazı insanlar 1 oyunu sürekli oynar bazısı da her oyunu 1 defa oynayıp bırakır. Yani sende o her oyunu 1 defa oynayıp bırakanlardansın diye bizim oynadığımız cs yada valo overrated yada kötü olmuyor yani.

Al sana oyun hayatım.

Ekler

• Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    65.3 KB · Hit: 30

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Tamam valorant vs. kötü değiller kesinlikle kötü değiller. Amma velakin Hunt fikrimce daha iyi

Eren Cem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
308
İsim
Eren Cem
Ben hiç valorant oynamadım ama kötülemeninde alemi yok valorant , cs go , PUBG , lole göre daha iyi ve şahane oyunlar ne acaba ? :)
Online türde istiyorsan başta Hunt'ı sayabilirim ardından R6,Apex Legends,Warzone gibi oyunlar bana göre online türde daha kaliteli oyunlar. Fps türünde sayarsamda bir çok oyunu sayabilirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,288
İsim
a l p e r
1-2 bin saat cs anlarımda 5bin saat cs ne hocam :D
Aga güzel oyun drop falan düşüyo rank atlıyon skin alıyon. Bi oyunda süreklilik önemlidir. Hund showdown bunu verebiliyorsa bi amaç sunuyorsa onu da oynarız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,590
Üyeler
167,520
Son üye
nasuf
Top Bottom