Neler Yeni

Türk oyuncular neden Hunt:Showdown oynamıyor?

Sezerinho10

80+ Bronze
Online türde istiyorsan başta Hunt'ı sayabilirim ardından R6,Apex Legends,Warzone gibi oyunlar bana göre online türde daha kaliteli oyunlar. Fps türünde sayarsamda bir çok oyunu sayabilirim
O zaman neden tutmadı yada oynanmıyor diye düşünmek lazım , Türkiye şartlarında herkesin sistemi çok iyi olmayabiliyor

Eren Cem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
Eren Cem
Agacım bazı insanlar 1 oyunu sürekli oynar bazısı da her oyunu 1 defa oynayıp bırakır. Yani sende o her oyunu 1 defa oynayıp bırakanlardansın diye bizim oynadığımız cs yada valo overrated yada kötü olmuyor yani.

Al sana oyun hayatım.
Herkesin kendi ben hayatımda 250 saat civarı oynadım cs'yi kötü oyun olduğunu söylemedim ama ben bir süre sonra oynamaktan sıkıldım. Aynısı pubg ve valo içinde geçerli herkesin kendi tercihi sana bir lafım yok çoğu oyunu oynamışsın zaten, tek oyuna bağlı kalanlardan bahsediyorum ben.
Mesaj otomatik birleştirildi:

O zaman neden tutmadı yada oynanmıyor diye düşünmek lazım , Türkiye şartlarında herkesin sistemi çok iyi olmayabiliyor
Sistemi kötü olanlar laf etmiyorum zaten onlara saygım sonsuz ama çok iyi sistem ile adam sadece pubg oynuyorsa garip yani diyeyim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,206
İsim
a l p e r
Herkesin kendi ben hayatımda 250 saat civarı oynadım cs'yi kötü oyun olduğunu söylemedim ama ben bir süre sonra oynamaktan sıkıldım. Aynısı PUBG ve valo içinde geçerli herkesin kendi tercihi sana bir lafım yok çoğu oyunu oynamışsın zaten, tek oyuna bağlı kalanlardan bahsediyorum ben.

Tamam bende diyorum ki bazı insanlar gerek duymaz başka oyun oynamaya kıskanmanın alemi yok. İlla Steamde 500-600 tane boş oyunun olmasına da gerek yok 50 tane sağlam oyun yeter

Herşeyi geçtim masraflı bi kere

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,477
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Şu yayına bakın. Olm cidden güzel bir oyun. Arkadaş olsa direkt oynayacağım bir oyun.
1 kişi bile bulamıyorum.
Ben Birkaç kez oynadım ancak Oyunun genel mantığı hoşuma gitmediği için iade ettim (grafikler silah mekanikleri falan hoşuma gitmişti) battle royale gibi ama değilde falan çok çözemedim (8 10 maç oynadım)

Sezerinho10

80+ Bronze
Herkesin kendi ben hayatımda 250 saat civarı oynadım cs'yi kötü oyun olduğunu söylemedim ama ben bir süre sonra oynamaktan sıkıldım. Aynısı PUBG ve valo içinde geçerli herkesin kendi tercihi sana bir lafım yok çoğu oyunu oynamışsın zaten, tek oyuna bağlı kalanlardan bahsediyorum ben.

Sistemi kötü olanlar laf etmiyorum zaten onlara saygım sonsuz ama çok iyi sistem ile adam sadece PUBG oynuyorsa garip yani diyeyim.
Lol , Cs go , Valorant tarzı oyunları o yüzden insanlar seviyor ve sürekli güncel tutulmaya çalışılıyor e spor turnuva vs etkinlikleri oluyor ayrıyetten dünyanın en güzel oyunu arma 3dür :)

Eren Cem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
Eren Cem
Tamam bende diyorum ki bazı insanlar gerek duymaz başka oyun oynamaya kıskanmanın alemi yok. İlla Steamde 500-600 tane boş oyunun olmasına da gerek yok 50 tane sağlam oyun yeter

Herşeyi geçtim masraflı bi kere
Zevkler ve renkler tartışılmaz tabii ki herkesin kendi bileceği iş ben kendi kararımı söyledim.

Hakan06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
473
İsim
Hakan Keser
Niye doğru değil mi insanların oyun sektörünün sadece cs valo PUBG gibi oyunlardan ibaret olduğu sanması çok üzücü. Piyasadaki onlarca şahane oyuna karşı yapılan haksızlık değil mi bu?

Ne alaka dostum. Bende cs ve valorant oynuyorum fakat oyunları abartmıyorum ve gereksiz abartı gördüğünü düşünüyorum bu oyunlara göre?
CS gerçekten başarılı ancak Türkiyedeki durum daha farklı. Maalesef ekonomi rezalet. Gençler bilgisayar alamıyor. Bilgisayar alsa bir oyuna 1300 TL verip alamıyor. ( Yakışmadı Steam, üzdün.) Bu sebeple düşük sistem isteyen CS ve Valorantın çok oynanması normal gibi.

Maalesef CSGO dışında hiçbir oyun üstünden yıllar geçmesine rağmen başarılı olamadı. PUBG bi anda çok popüler oldu ama şuanda söndü. Valorantta çok uzun ömürli gibi durmuyor açıkcası ama göreceğiz.

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
399
İsim
Mustafa Yeşilyurt
Ben oynuyorum şuan 80 saatim oldu tr de cidden değeri bilinmiyor bu oyunun. Oyun çok iyi.

murat611

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Murat
Şu yayına bakın. Olm cidden güzel bir oyun. Arkadaş olsa direkt oynayacağım bir oyun.
1 kişi bile bulamıyorum.
hocam oyunun amacı nedır guzel bır seyse alayım gırelım beraber

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,403
Üyeler
163,309
Son üye
Kindel
Top Bottom