Arama sonuçları: *

1. Heath Ledger

Cs 2 güncelleme hakkında

Overpass in kaldırılma sebebi turnuvalarda sürekli crash olayı o haritaya denk geldiği için. Düzelince dust2 yeniden çıkartılıp overpass yeniden gelebilir haberiniz olsun
  2. Heath Ledger

Cs 2 güncelleme hakkında

Gece gelen güncelleme ile birlikte Hem sol el geldi hem de overwatch geri eklendi. Overwatch sizce hilelere karşı kısa süreli çözüm olur mu? Ayrıca overpass gitti dust 2 geldi
  3. Heath Ledger

CS:GO'yu şimdiden özlediniz mi? 🤔

CS 2 de hala çok bug var. Neden GO yu kaldırdılar anlamış değilim. İnşallah buglar hemen çözülür diye umuyorum ancak 6-8 aydan önce çözülmez gibi çünkü çok fazla bug var. 128 tick asla çalışmıyor. Silahların sprey i şaşıyor bazen. MP9 gibi basic silahlar keleş gibi silahlardan daha avantajlı şu...
  4. Heath Ledger

Yardım A way out'a multiplayer giremiyoruz

yani giremiyoruz derken bunu denemişler de giremediler diye düşündüm. çünkü girmek için arkadaş eklemen lazım. arkadaş eklemezsen kime nasıl davet atacaksın. üstte yazdığım gibi oyunu satın alan kişinin yüklediği şey ile oyunu friend pass ile oynayack olan kişinin yüklediği şey aynı değil
  5. Heath Ledger

usta dediğim gibi biriniz iade etsin. iade eden kişi friend pass versiyonunu yüklesin. oyunu iade etmeyen kişi, iade eden kişiye davet atsın. oynarsınız
  6. Heath Ledger

sıkıntıyı ben açıklayım. a way out oyununu birisi alır, öteki arkadaşı ile paylaşır. siz ikiniz de aldıysanız ikiniz de satın alan taraf olduğunuz için oynayamazsınız. sonuçta oyunu alan kişinin indirdiği oyun ile friend pass ile giren kişinin indirdiği şey aynı değil. eğer iade edebiliyorsanız...
  7. Heath Ledger

Forza Horizon 4'te diğer oyuncular şeffaf gözüküyor

Yarışlarda sadece çarpma durumlarında olur. Serbest gezintide sürekli böyle. Oyun böyle yani
  8. Heath Ledger

League of Legends TR Server Zeka Deneyi

Emek harcanmış. TR serveri özeti :) Başka serverlar için de bekliyoruz
  9. Heath Ledger

Yardım League Of Legends Görev Ödülümü Vermedi!

yapay zeka olduğu için olabilir mi?
  10. Heath Ledger

Yardım CS:GO'da Harita Yüklenmeden Önce Hata Kodu Vermeden Oyun Kapanıyor!

aynı sorunu bende eski pc de yaşıyordum. çözümü bulamadım. daha sonra yeni pc alınca eskiye format attım. şimdi açılıyor. zamanında cs go yu komple silip yüklemiştim yine çözülmemişti
Top Bottom