Konuyla belki alakasız olabilir ama bilmeniz gerek diye düşünüyorum. Oyunu birinizin alması yeterli, iki kişinin de almasına gerek yok.Arkadaş oyunu ea dan satın almış ben steam ea play dan satın aldım giremiyoruz bunun bir çözümü yok mu ?
Satın almadan önce "Satın Al" seçeneğinin altında bir seçenek daha olması lazım, adını tam hatırlamıyorum ama İngilizcesi "Play with Friend Pass".Allah Allah tam bir fikrimiz yok aydınlatırsan seviniriz bizi.
sıkıntıyı ben açıklayım. a way out oyununu birisi alır, öteki arkadaşı ile paylaşır. siz ikiniz de aldıysanız ikiniz de satın alan taraf olduğunuz için oynayamazsınız. sonuçta oyunu alan kişinin indirdiği oyun ile friend pass ile giren kişinin indirdiği şey aynı değil. eğer iade edebiliyorsanız biriniz iade etsin. iade eden kişi friendpass versiyonunu yüklesinAllah Allah tam bir fikrimiz yok aydınlatırsan seviniriz bizi.
Şimdi bir göz attım, şöyle yapman gerekiyormuş: Steam'den aldıysan oyuna girip online oyuna başla ve lobideyken istediğin bir arkadaşını davet et. Arkadaşına gelen davette oyunun senle oynayabileceği bir ücretsiz sürümü açılıyor.Allah Allah tam bir fikrimiz yok aydınlatırsan seviniriz bizi.
usta dediğim gibi biriniz iade etsin. iade eden kişi friend pass versiyonunu yüklesin. oyunu iade etmeyen kişi, iade eden kişiye davet atsın. oynarsınızŞimdi bir göz attım, şöyle yapman gerekiyormuş: Steam'den aldıysan oyuna girip online oyuna başla ve lobideyken istediğin bir arkadaşını davet et. Arkadaşına gelen davette oyunun senle oynayabileceği bir ücretsiz sürümü açılıyor.
bende xbox var o yüzde ea playde var oradan yükledim, arkadaşta steam üzerinden üyelik almışusta dediğim gibi biriniz iade etsin. iade eden kişi friend pass versiyonunu yüklesin. oyunu iade etmeyen kişi, iade eden kişiye davet atsın. oynarsınız
Bununla alakası yok hocam biz arkadaşımla oyunu ayrıca ikimizde satın aldık.İkimizde satın alarak oynadık.Eğer EA social hesabın yoksa oluştur ve oyunu oradan açın EA social gamesten kendinizi arkadaş ekleyin ve oyuna girin arkadaş davet etme bölümünde arkadaşın gözükecektir.Ayrıca oyuna 200 tl vermene gerek yoktu.Aylık abone ile xbox game pass'te bulabiliyorsun oyunu.sıkıntıyı ben açıklayım. a way out oyununu birisi alır, öteki arkadaşı ile paylaşır. siz ikiniz de aldıysanız ikiniz de satın alan taraf olduğunuz için oynayamazsınız. sonuçta oyunu alan kişinin indirdiği oyun ile friend pass ile giren kişinin indirdiği şey aynı değil. eğer iade edebiliyorsanız biriniz iade etsin. iade eden kişi friendpass versiyonunu yüklesin
EA'ya bağlı olduğu için oyun EA social gamesten arkadaş olarak eklemeniz gerekiyor birbirinizi.Ufak bir bilgi "İt Takes Two içinde aynısı gerekiyor".bende xbox var o yüzde ea playde var oradan yükledim, arkadaşta steam üzerinden üyelik almış
200 TL'yide boşuna vermişsiniz.Oyunu arkadaşınla paylaşma seçeneği mevcut.Şimdi bir göz attım, şöyle yapman gerekiyormuş: Steam'den aldıysan oyuna girip online oyuna başla ve lobideyken istediğin bir arkadaşını davet et. Arkadaşına gelen davette oyunun senle oynayabileceği bir ücretsiz sürümü açılıyor.
Ben de aynısını dedim zaten.200 TL'yide boşuna vermişsiniz.Oyunu arkadaşınla paylaşma seçeneği mevcut.
yani giremiyoruz derken bunu denemişler de giremediler diye düşündüm. çünkü girmek için arkadaş eklemen lazım. arkadaş eklemezsen kime nasıl davet atacaksın. üstte yazdığım gibi oyunu satın alan kişinin yüklediği şey ile oyunu friend pass ile oynayack olan kişinin yüklediği şey aynı değilBununla alakası yok hocam biz arkadaşımla oyunu ayrıca ikimizde satın aldık.İkimizde satın alarak oynadık.Eğer EA social hesabın yoksa oluştur ve oyunu oradan açın EA social gamesten kendinizi arkadaş ekleyin ve oyuna girin arkadaş davet etme bölümünde arkadaşın gözükecektir.
200TL'yi boşuna vermedik ve para vermedim gamepass için. Gamepass var bende onla beraber geldi ea play.Bununla alakası yok hocam biz arkadaşımla oyunu ayrıca ikimizde satın aldık.İkimizde satın alarak oynadık.Eğer EA social hesabın yoksa oluştur ve oyunu oradan açın EA social gamesten kendinizi arkadaş ekleyin ve oyuna girin arkadaş davet etme bölümünde arkadaşın gözükecektir.Ayrıca oyuna 200 TL vermene gerek yoktu.Aylık abone ile xbox game pass'te bulabiliyorsun oyunu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
EA'ya bağlı olduğu için oyun EA social gamesten arkadaş olarak eklemeniz gerekiyor birbirinizi.Ufak bir bilgi "İt Takes Two içinde aynısı gerekiyor".
Mesaj otomatik birleştirildi:
200 TL'yide boşuna vermişsiniz.Oyunu arkadaşınla paylaşma seçeneği mevcut.
Hocam arkadaşın 200 TL vermiş.Onu iade etsin yazık o paraya.Onun için söyledim.200TL'yi boşuna vermedik be para vermedim gamepass için. Gamepass var bende onla beraber geldi ea play.