Arama sonuçları: *

1. Hudzell

Benim sayemde lol hextech sandıkları geri dönüyor Ciddiyim

Geçenlerde bir konu açtım sizleri boykota davet etmiştim. Yaptığım hareket her türlü kitleye ulaştı. Ve şuan sonunda LoL orjinal olarak bir açıklama yaptı ve sandıkları geri getirdi. Bahsettiğim konuya da bakabilirsiniz...
  2. Hudzell

Aç gözlülüğü için Riot'a Karşı Tepki Göster !

Riot'un üst kademelerinde yaptığı değişikliklerden sonra iyice para odaklı bir ideolojiye bürünmeye başladılar. Bu yüzden 28 Şubat'ta LoL'e girmeyerek oyuncu sayısında dalgalanma yaratarak tepki vermeye çalışacağız. Bu durumdan herkes muzdarip ama kimse ses çıkarmıyordu. Ben de kısa bir yazı...
  3. Hudzell

Random hesap alsam bu shortstaki skinler çıkar mı

Almayın hocam paranıza yazık olmasın.
  4. Hudzell

Random hesap alsam bu shortstaki skinler çıkar mı

Millet zaten boşuna yüzlerce lira yatırıyor dimi bir tek zeki sensin zaten. Kendi paran, al bakalım ne kadar kullanabileceksin.
  5. Hudzell

TFT Set 8 tam olarak ne zaman geliyor ?

Aralığın 7'sinde yazıyor bu gece saat 12 de mi geliyor yoksa yarın gece 12 de mi gelecek ?
  6. Hudzell

en ucuz rpyi nerden alabilirim

Dijipin.
  7. Hudzell

Valorant Derecesizde Zor Rakipler Geliyor

Hocam istanbul sunucusu boru gibi adamlar dolu. Varşovayı öneririm dandik oyuncular var genelde.
  8. Hudzell

Valorant Son Güncellemeden Sonra Durmadan FPS Drop Yiyiyorum

Hocam bu sorun daha çok valorant kaynaklı gibi çözümü olacağını sanmam.
  9. Hudzell

VALORANT Mobil Geliyor

Tutmaz gibi ya. Ama çakması bir oyun vardı net onun yerini alır.
  10. Hudzell

VALORANT GECE PAZARI

Yaşarsın.
  11. Hudzell

Valorant Hesabım Sıfırlandı

Hocam çok garip. 3. başka bir cihazdan girmeyi denediniz mi ?
  12. Hudzell

Bu bilgisayar Crysis 1 i kaldırırmı?

2 Ramle zor biraz.
  13. Hudzell

Rainbow six siege iyi mi?

Değil işte değil değil cici kardeşim değil şeker kardeşim Justin Bieber'ım değil işte bebeğim sol yanım bir tanem değil
  14. Hudzell

Gta Online Hile Yapsam Ban Yer Miyim?

Silmelik bir şey yok. Ben cheat engine ile ara ara yapıyordum bi ara dozunu aştım banlandım. Yani fazla abanma ve oyunun dosya konumuna herhangi bir dosya atarak yapma bunu yoksa çabuk anlaşılıyor.
  15. Hudzell

Valorant videolarda daha akıcı görünüyor

Bu tür videolarda motion blur efekti kullanılıyor. Normal oyun oynarken açmak mümkün mü bilmiyorum ama mümkünse oynayışı zorlaştırabileceğini düşünüyorum.
  16. Hudzell

DAF Valorant Turnuvaları Geri Dönüşleri Alalım

Geri dönüş değil de sorum olacak, her haftasonu yapılıyor mu ? Belki 2 hafta sonra gelebilirim.
  17. Hudzell

Valorant Yeni Türk ajan hakkında, YENİ BOMBA TEORİ

Dostlar Valorant'a yeni gelecek ajanımızın, teknolojik aletler vs. ile alakası olan ajanların skillerini hacklediğini görmüştük. Zaten diğer ajanlar hakkında yaptığı sızıntılar vs. de kendisinin bir hacker olduğunu açık ara gösteriyor. Ancak son günlerde yeni ajan hakkında doğruluğu belli...
  18. Hudzell

Dying light 2 dupe glitch icin arkadas lazim

Dostlar bu oyunu oynayaniniz varsa beni ekleyebilir misiniz ? Yabancılarla anlaşamıyoruz itemlerimi çalıyorlar hep. :D
  19. Hudzell

Valorant - Neon sizce OP bir karakter mi ?

Şimdi şöyle, dar uzun koridorda pek kendini koruyamaz her ne kadar kafaya aim alsan da tek hs ile gidersin neon kafaya tutsa bile 1 saniyede falan alıyor orta menzil demeyelim de açık alanda daha etkili*
Geri