Rainbow six siege iyi mi?

EnYorWizz

80+
Reaksiyon skoru
30
Steamdeki yaz indiriminde rainbow six siege'e indirim geldiğini görünce hemen kaptım ancak oyun hakkında hiç bir fikrim yok. Valorant,LoL,Cs tarzı oyunlar oynuyorum sizce bu oyunu sever miyim ve oyun kolayca öğrenilebiliyor mu?

Steamdeki yaz indiriminde rainbow six siege'e indirim geldiğini görünce hemen kaptım ancak oyun hakkında hiç bir fikrim yok. Valorant,LoL,Cs tarzı oyunlar oynuyorum sizce bu oyunu sever miyim ve oyun kolayca öğrenilebiliyor mu?
seversin bence beni sardı

Cs ve valarontın çok daha karmaşık.hali. Oynayamadan bilemezsin. Cs valo sevmiyorum r6 da 2000 saatim var. Eski tadında değil bence biraz geç kalmışsın ama yinede sarar. Ama oyunun tadına varman için bitin mapleri karakterleri ezberlemen gerek diyebilirim bi min 100 saat lazım yani. Bence🤷🏻‍♂️

Yalnız girecekseniz çok sarmaz ama 2,3 kişi bulursanız gayet eğlenceli olur

Ben önceden 2 kez alıp iade etmiştim hiç operatör açık değil diye sıkmıştı. Birkaç gün önce Deluxe önerildi onu aldım baya sardı güzel oyun

Valo ve Cs' den daha zor, özellikle Cs yanında çok basit bir oyun kalıyor. Oyuna ilk başladığında zorlanırsın. Eğer o aşamayı geçersen gerisi gelir.

Değil işte değil değil cici kardeşim değil şeker kardeşim Justin Bieber'ım değil işte bebeğim sol yanım bir tanem değil

Oyunda yaklaşık 1000 saatim var. Eskiden çok iyiydi ama ubisoft bildiğimiz gibi her oyunu bozuyor. Eski kıvamında değil ama alışırsan sarıyor. Bağımlısı oluyorsun.

2k saati olan biri olarak oyundan ben zevk alıyorum. Oyunda valo kitlesi gibi mobing uygulayan kitle yok. O kadar oyun oynadım hiç chat'den veya sesliden mobing uygulandığını görmedim.
Ek olarak fazla Türk oyuncusu yok. Takımda her milletten adam olabiliyor. İnfo genelde hiç verilmiyor. Herkes oyunda ölü gibi. Enteresan bir kitlesi var yani :d.
Haritaları iyi ezberlemen lazım. İlk zamanlar sessizce arkandan caveria vurabilir.

Keçeli senden yüksek biri ile oynamanı asla tavsiye etmiyorum çünkü burdaki insanlar farklı çok farklı hepsi özel eğitimli Hakkari Dağ komandosu gibi. O yüzden ören senin leveline yakın biri olsun. Oyun genel olarak güzel gayet eğlenceli küçücük delikten vurulmadigin ve spawn kill e gitmediğin sürece sarıyor fakat küçücük delikten ve spawn kill i sen atana kadar

Babuş aşırı sarıyor ben oynuyom suan .d

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,386
Üyeler
184,441
Son üye
berkeaktask1
Geri