Arama sonuçları: *

1. I Auditore I

Rehber 🔥 Cs Go Sunucusu Açarken Bilmeniz Gerekenler 🔥

Dediğin gibi her önüne geleni admin yapmasınlar geçen gün bir tane topluluk sunucusuna girmiştim admin kafasına göre istediği adamı öldürüyor istediğini diriltiyor falan sonra bende sinir oldum bir daha o sunucuya girmedim. Eline sağlık bu arada.
  2. I Auditore I

İnceleme Valorant VS Counter Strike Global Offensive

Bunları yapabilecekleri bütçelerinin olmayacağını hiç sanmam. Bence de takmıyorlar pek.
  3. I Auditore I

İnceleme Valorant VS Counter Strike Global Offensive

128 tick güzel bir hile koruması birde Türkiye sunucuları gelse çok güzel olur Csgo'ya
  4. I Auditore I

Counter-Strike: Global Offensive Crosshair Ayarlarınız Nedir?

CSGO-O5UDT-hYp9f-TnEDz-HjNko-qE5RG Ayarlar nişangah paylaş ya da içe aktardan sekmesine yapıştırıp bakabilirsin. Daha fazla cross için: https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?l=turkish&id=308490450 Abone olup atölyeden gir.
  5. I Auditore I

Yardım 'VAC Oyun Oturumunuzu Doğrulayamadı' Nedir ?

Banada oyun aratirken olmuştu. Oyundan çıkıp Steam kütüphaneye gelip csgoya sağ tıklayıp özellikler dedim sonra dosyalarını doğrulayip tekrar girdiğimde düzelmişti.
  6. I Auditore I

CS:GO yoldaşda 2 el wh açan biri ban yer mi

Overwatch olarak izleyenler hile derse yer ama o iki el çok fazla belli etmediyse yemeyebilir.
  7. I Auditore I

Oyunlarda kullanılacak havalı cool nickler

NeveRLose olabilir anlamı Asla kaybetme
  8. I Auditore I

Yardım Rocket League Açılmıyor

Steam--steammaps--common--rocketleague--binaries--win32 Sekmesine giderek, ordaki RocketLeague çalıştırıcısına sağ tıklayıp özelliklere girin, yönetici olarak çalıştır tikini kaldırın. Bu şekilde çözenler varmış. Dosyaları da doğrulamışsınızdır umarım.
  9. I Auditore I

Yardım Steam Hesabım ÇALINDI

Hesabı geri alırsanız bizi haberdar et :) Hesap gelince steam guardı felan aktif et artık biraz daha dikkatli ol. Hesabı nasıl çaldırdın cs skin sitelerinden felan mı? Genelde oralardan oluyor.
  10. I Auditore I

Yok hocam estağfirullah sorun değilde , sıfırlarsan ip ban gider mi onun için bir şey diyemeyeceğim,bilmiyorum yani.
  11. I Auditore I

Max 1 gün diye tahmin ediyorum 1 günü geçmez geri dönüş yapmaları. İstedikleri bilgileri eksiksiz bir şekilde yazdıysanız geri verirler diye düşünüyorum. (Hesabı vermeleri belki biraz daha uzun sürebilir belki ama ilk geri dönüş yapmaları 1 güne geçmez demek istedim)
  12. I Auditore I

Steam hesabının senin olduğunu kanıtlayabilmişsen verirler geri. Birde şey sorcaktım sana erişim reddedildi sorununu nasıl çözdün?
  13. I Auditore I

Güzel,Gmail mi yoksa steam üzerinden mi?
  14. I Auditore I

Steam destek ile iletişime geçmek için bir link veriyor gmail yazmıyor steamın kendi sitesinde ama sizdede erişim reddedildi felan diyor. edit: üstte paylaşmışlar https://help.steampowered.com/tr/
  15. I Auditore I

Hocam steam desteğe bildirip geri alabiliyorsunuz hesabı eğer kanıtlarsanız . Öncelikle verdiğim bağlantıya tıklayın; Steam Destek - Yardım edin! Giriş yapamıyorum. https://help.steampowered.com/tr/wizard/HelpWithAccountStolen Buradan parolamı değiştir bölümüne girin. E-posta adresinizi girin...
  16. I Auditore I

Steam desteğe ticket atmanız lazım ama siteye erişim reddeildi diyor, wifi ile bağlanıyorsanız, mobil veri ile girmeyi denesen siteye?
  17. I Auditore I

Hesap kesinlikle çalındı mı? Yoksa erişim reddeildi mi yazıyor?
  18. I Auditore I

Steam desteğe ticket atın. Eğer steam hesabının senin kullandığına dair kanıtların varsa (aldığın oyunun faturasının resmi vb.) bunları da kanıt olarak yanında at. Öncelikle verdiğim bağlantıya tıklayın; Steam Destek - Yardım edin! Giriş yapamıyorum...
  19. I Auditore I

Steam hesabını satarken dolandırıldım

Steam desteğe ticket at.
  20. I Auditore I

Steam hesabını satarken dolandırıldım

Steam desteğe ticket at. eskiden aldığın bir oyunun faturasının felan ekran görüntüsünü almışmıydın, bunları kanıt olarak steam desteği atabilirsin.
Top Bottom