Neler Yeni

Rehber 🔥 Cs Go Sunucusu Açarken Bilmeniz Gerekenler 🔥

Captain Pricee

80+ Bronze
Dostlar bugün ki konumuz CS GO Fun/Maç Sunucuları hakkında 7 yıllık CS GO Kariyerimin 6 Yılı Sunucu işleriyle geçti tabiri caizse bu konuda artık ustalaştım ve yaşadığım tecrübeleri yeni sunucu açacak arkadaşlara aktarmak istiyorum

Cs Go Sunucularının belirli bir kitlesini yakalayabilmesi için 1 ay veya 2 ay gereklidir eğer oynayacak oyuncularınız varsa bu işe 1-0 öne başlarsınız

YAPILAN HATALAR

-Arkadaşınız Bile Olsa Ücretsiz Yetki Vermeyin Her Ücretsiz Yetki Maddi Zarardır!

-Slot Sistemini Paralı Yapmayın P2W Sunucu Olduğunu Söylerler ve Kitlenizi Geriye Çekerler!

-Kuralları Siz Bile Çiğnemeyin Siz Kuralları Çiğnediğiniz Takdirde Oyuncular Umursamamaya Başlayacaktır!

-Prensipleriniz Dışına Çıkmayın (Örnek: Hadi Bu Seferlik Sana Ücretsiz)

-Kimseye Panel Dahil Yetki Satmayın Sunucunuzu Tehlikeye Sokarsınız

Sıkça Sorulan Sorular

Fiyatlar ne Kadar Olmalı ?

Fiyatlar verdiğiniz yetkilere göre değişmektedir benim sunucumdaki fiyatlar şöyleydi:
1624951563922.png

(Not: Mesaj Silinmemesi İçin Restore Edildi Tarih Sizi Şaşırtmasın)

Yetki Bayrakları Nasıl Olmalı ?

Ben kendi sunucumda bu şekilde kullanıyordum herhangi bir sıkıntı çekmeden:
1624951657845.png

Jailbreak Komutları Nasıl Olmalı ? (Değişkenlik Gösterebilir)

Ben sunucumda bu şekilde kullanıyordum o yüzden bir sıkıntı olmuyordu sizde aynısını kullanabilirsiniz:
1624951777637.png

CS GO Sunucusundan Gelir Geliyor Mu ?

Evet gelir geliyor ama düzenli olarak değil hiç bir zaman düzenli olamaz aylık 10TLde kazanabilirsiniz 700TL'de ama unutmayın bu riskli bir iştir

CS GO Sunucuları Aylık Ne Kadar ?

Açtığınız Host'a göre değişiyor ben başladığımda 22 Kişilik 40TL'ydi Şu an 60TL ve bunun yanında sunucuya özel map müzik ve logo yaptırmak istiyorsanız fiyatlar çok fazla uçabiliyor eğer bütçeniz yoksa hazır kullanabilirsiniz ama özel şeyler her zaman artı puandır

Panel Kullanımı Zor Mu ?

Panel kullanımları her hostta değişkenlik gösterebiliyor ama çoğu panel öğrenince basit geliyor 1 tane panelde bilgi sahibi olsanız diğerlerinde zaten halledebiliyorsunuz

Riskleri Var Mı ?

Evet riskleri var hemde çok fazla Sunucuda küfür yediği için size dava açanlar veya çıkarken ailevi değerlerinize söven çok kişi var bunun yanında sunucunuz hacklenebilir veya saldırıya uğrayabilir

Sunucuyu Aktif Tutmak

-Sunucuyu Aktif Tutmanın En Etkili Yöntemi Kredi Dağıtmak ve Etkinlik Yapmaktır

-Sunucunuzda Her Zaman En Az 1 Tane Yetkili Bulunması Lazım Oluşan Bir Sıkıntılı Durumda Olaya Müdahale Etmesi İçin

Evet dostlar bugün ki rehberimiz bu kadardı umarım işinize yarar uzun süredir bu işlerle uğraştığım için açmak isteyen birinin panelini ayarlamaya yardım edebilirim özelden yazmanız yeterli DC: KrasS#9999
Mesaj otomatik birleştirildi:

(Not: Rehber 3 Kat Daha Uzun Olabilirdi Ama Anlaşılması Zor Olur Diye Kısalttım)

Son düzenleme:

I Auditore I

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,218
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar,
Dediğin gibi her önüne geleni admin yapmasınlar geçen gün bir tane topluluk sunucusuna girmiştim admin kafasına göre istediği adamı öldürüyor istediğini diriltiyor falan sonra bende sinir oldum bir daha o sunucuya girmedim. Eline sağlık bu arada.

Captain Pricee

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dediğin gibi her önüne geleni admin yapmasınlar geçen gün bir tane topluluk sunucusuna girmiştim admin kafasına göre istediği adamı öldürüyor istediğini diriltiyor falan sonra bende sinir oldum bir daha o sunucuya girmedim. Eline sağlık bu arada.
Teşekkür Ederim arkadaşlarına sınırsız yetki verenler ciddi sunucu açamıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

.

Son düzenleme:
Top Bottom