Arama sonuçları: *

1. Keepr

Forumdakiler Hangi Fps Oyunu Oynuyor

Cs2 seçeneği olmadığı için csgo seçtim.
  2. Keepr

LoL Clash takımı kuralım mı?

Bot lane olarak gelebiliriz kardeşimle. Tr veya euw fark etmez ama euw olursa daha iyi olur. Mainler euw'da.
  3. Keepr

Valorant Aim Sorunu Var

Oyunu türkiye serverında mı oynuyorsun? Ben avrupa serverında oynuyorum ve bu dediklerini çok nadir yaşıyorum. İlk mermi gitmeme olayı evet var ama yapacak bir şey yok. Hiçbir oyun mükemmel değil. Daha iyi alternatifi olsa oynicaz da adamlar piyasayı ele geçirmiş...
  4. Keepr

CS2 DE FPS YERLERDE SÜRÜNÜYOR

Bu kadar ağır ekran kartı gerektiren başka fps oyunu var mı?
  5. Keepr

CS2 DE FPS YERLERDE SÜRÜNÜYOR

Örgütlenip şu oyunu silmek lazım. Tepki göstermeyip oynamaya devam ettikçe böyle devam edecek bu valve çöpü.
  6. Keepr

Valorant'ta MVP attıracak çözünürlük

Güncelleme; çok sayıda pro oyuncunun şu sıralar böyle oynadığını görüyorum. 4:3 oynayanların denemesini tavsiye ederim.
  7. Keepr

Onu biliyorum da muhtemelen yukarıda bir arkadaşın dediği gibi input lag gibi bir eksisi falan vardır. Bildiğim hiçbir prof böyle kullanmıyor.
  8. Keepr

Gereksiz zaten. Öyle büyük bir avantajı olsa esporcuların 4:3 kullananları da böyle kullanırdı. Sonuçta bu adamlar her türlü avantajı gözetiyor. Çözünürlük değil, tecrübe gamesens ve aim vurdurur. Hadi eyvallah.
  9. Keepr

Forum Üyelerinin Online Oyunlardaki Rankları Ne?

Lol eski ustalık şuan plat1(eridi...) Valorant eski immo3 şuan dia 2 Cs faceit lvl5- premier 15k
  10. Keepr

VALORANT durduk yere ban yedim

Riotun anticheat programı hile dışında her şeyi hile olarak banlayabilir. Geçmiş olsun...
  11. Keepr

Genellikle strafe at diyolar ama e sporcular neredeyse hep CTRL basıyorla neden?

Ya onları izlerken cross koyup oynadıklarını da görüyoruz ama benim mesela sistemim ve monitörüm üst düzey değil. Cross koyduğumda tek yiyorum çünkü sistem farkı olabiliyor ve peekers advantage dediğimiz olay da var. Kısaca kendine göre oyun tarzın değişir. Spray atacaksan eğilmek zorundasın ve...
  12. Keepr

Valorant'ta Rank Yükselemiyorum

Kanka sana mı düştü kimin ne oynayacağını söylemek?
  13. Keepr

Ya elmas seviyesi oyuncuysan elmasa çıkman uzun sürmüyor. Veya immo seviyesiysen yücelikte biraz kalırsın maximum. 5 kişi daha kolay kabul ediyorum ama tek başına çok da zor değil.
  14. Keepr

Tek başına rank çıkmak zor değil. Hakettiğin ranka gelmen max 30 maç sürüyor. Sonrasında kendini geliştirip Rank yükseliyosun. 1713267714 Düşünerek oynayan hiç denk gelmiyorum ya. Keşke maçıma senin gibiler gelse bro...
  15. Keepr

Ses kasmaya alışırsın. Oynadıkça daha da oturur. Takma kafana al bi kulaklık oyununa bak.
  16. Keepr

Kulaklıksız daha iyi oynuyorum diyorsan kulaklıksız oyna. Niye bunun için konu açarsın ki..
Geri