Bilmiyorum o kadar iyi oynadığımı düşünmüyorum örneğin 3 maç atıp 2 sini kazanınca karşıma direk 13-14 leval pekka adamı atıyor yenmem imkansız oluyor zaten
Eskiden kalma hesabım vardı gireyim oynayayım dedim 1-2 gün oynadım felan bazen yemiyorum bazen yeniliyorum yenildiğim zaman tek avantaj eşleştirme adamın 13 seviye pekkası var benim 10 10 seviye sovalyem var adamın 13 bune deliricem 3400 kupayım kral seviyem 10 adamınki 11 ne kadar berbat...
Steam'den oynayacağım ve ikisi de bedava herhalde. Overwatch'a herkes inanılmaz kötü yorumlar yazmış o yüzden bilemedim. Sizce hangisini oynasam daha zevk verir? Ayrıca Marvel Rivals'ın ne zaman çıkacağını bilen var mı?
League of Legends oynuyorum son 1 aydır. Duyduğuma göre bu programlar rün vs. yardım ediyormuş. Peki siz hangisini önerirsiniz? Hangisi daha kullanışlı? Ve en önemli sorum, bunlardan herhangi biri ban sebebi midir?
Eğer değiştirdin diyelim ve 60 gün değiştiremiyorsun ve bu süre içinde satışa koydun bunu belirttin alıcının almama ihtimali illakin var ama öyle aman aman bir değer kaybettireceğini düşünmüyorum süreye göre 10-20 lira düşebilir bence