Arama sonuçları: *

1. Lgoyü

Clash Royale Kadar Berbat Bir Oyun Görmedim

Sildim oyunu. Turnuvada bile ben 3000 iken karşıma 8000 adamı getiriyor. Leş gibi oyun.
  2. Lgoyü

Çok teşekkürler hocam bir sorum daha var size. Ben destemdeki kartları özellikle nasıl çıkaracağım ki yani bir sürü olasılık var çok zor değil mi
  3. Lgoyü

Bilmiyorum o kadar iyi oynadığımı düşünmüyorum örneğin 3 maç atıp 2 sini kazanınca karşıma direk 13-14 leval pekka adamı atıyor yenmem imkansız oluyor zaten
  4. Lgoyü

Kart çıkmıyor maxlayayım
  5. Lgoyü

Eskiden kalma hesabım vardı gireyim oynayayım dedim 1-2 gün oynadım felan bazen yemiyorum bazen yeniliyorum yenildiğim zaman tek avantaj eşleştirme adamın 13 seviye pekkası var benim 10 10 seviye sovalyem var adamın 13 bune deliricem 3400 kupayım kral seviyem 10 adamınki 11 ne kadar berbat...
  6. Lgoyü

Fortnite Koşarken Build Yapılmıyor Mu?

Eskiden koşarken yapı yapılıyordu diye hatırlıyorum ama şimdi denedim koşarken yapılmıyor ayarı vs. varmı bunun.
  7. Lgoyü

Overwatch 2 mi Paladins'mi

Peki oyuncu sayısı olarak sıkıntı çıkıyor mu Paladins'te? Steam'de baktımda; Overwatch 40.000 Paladins ise 3.000 oynanıyordu.
  8. Lgoyü

Dostum iki tane oyunuda indirip farklı farklı deneyecek kadar uğraşamam. İnternetim çok hızlı değil.
  9. Lgoyü

Steam'den oynayacağım ve ikisi de bedava herhalde. Overwatch'a herkes inanılmaz kötü yorumlar yazmış o yüzden bilemedim. Sizce hangisini oynasam daha zevk verir? Ayrıca Marvel Rivals'ın ne zaman çıkacağını bilen var mı?
  10. Lgoyü

Blitz vs senpaigg vs facecheck

League of Legends oynuyorum son 1 aydır. Duyduğuma göre bu programlar rün vs. yardım ediyormuş. Peki siz hangisini önerirsiniz? Hangisi daha kullanışlı? Ve en önemli sorum, bunlardan herhangi biri ban sebebi midir?
  11. Lgoyü

Valorant'da nickname değiştirmek, hesabın değerini düşürür mü?

Eğer değiştirdin diyelim ve 60 gün değiştiremiyorsun ve bu süre içinde satışa koydun bunu belirttin alıcının almama ihtimali illakin var ama öyle aman aman bir değer kaybettireceğini düşünmüyorum süreye göre 10-20 lira düşebilir bence
  12. Lgoyü

Valorant hesabım ne kadar eder ?

Ha lolü okumamisim
  13. Lgoyü

Valorant hesabım ne kadar eder ?

Envanterdikeler dışında bir skin yoksa 1500 çok geldi gözüme
  14. Lgoyü

CC Vp Nasıl Anlaşılır?

Credit Card dı yanlış hatırlamıyorsam daha illegal stilde kredi kartı patlatma
  15. Lgoyü

Valorant hesabı almak için site önerisi.

Gamesatış
  16. Lgoyü

Valorant hesabı almak için site önerisi.

Alım satımı önermiyorum ancak illahi alacağım diyorsanız gamesatış
  17. Lgoyü

Arkadaşlarla oynanacak oyun önerisi

Böyle aksiyonlu felan değilde kafa dağıtmalı mini tarzda bir oyun istiyorsanız ve 2 kişi daha bulursanız pico park olabilir
  18. Lgoyü

Yardım VALORANT ban yedim fakat skin almak istiyorum

Maalesef öyle bişey yok
  19. Lgoyü

Valorant Sürekli Aynı Harita Gelmesi Hk.

Tamamen şans meselesi bazı maplerin şansı daha yüksek ilerde düzeliyor şans meselesi merak etme
  20. Lgoyü

PUBG Mobile 2 Platformdan oynamak

Teşekkürler kanka 1613658617 Teşekkürler kanka
Top Bottom