DA_mødları_çok_iyi
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
Selamlar valorantı arakdaşlarımla oynamak için ranked girebileceğim silver hesaba ihtiyacım var. Hangi sitelerden bakabilirim?
Alım satımı önermiyorum ancak illahi alacağım diyorsanız gamesatışSelamlar valorantı arakdaşlarımla oynamak için ranked girebileceğim silver hesaba ihtiyacım var. Hangi sitelerden bakabilirim?
Hocam sadece arkadaşlarımla oynamak için alacağım, kendi hesaplarımın rankı yüksek kalıyor.Alım satımı önermiyorum ancak illahi alacağım diyorsanız gamesatış
GamesatışHocam sadece arkadaşlarımla oynamak için alacağım, kendi hesaplarımın rankı yüksek kalıyor.
Başka site var mıdır?Gamesatış
ben itempazardan satmıştımBaşka site var mıdır?
Hesap alma.Selamlar valorantı arakdaşlarımla oynamak için ranked girebileceğim silver hesaba ihtiyacım var. Hangi sitelerden bakabilirim?
Bizim wp grubu var hocam valorant al sat ben ordan alıyorum 500e aldım 600e verdim şu anda bende hesap arıyorum gruptanSelamlar valorantı arakdaşlarımla oynamak için ranked girebileceğim silver hesaba ihtiyacım var. Hangi sitelerden bakabilirim?
Hocam sizin önerbileceğiniz biri falan yok mudur? Sadece 20 level üstü bir hesap arıyorum başka kriterim yok .Dostum dikkat et gamesatistan almanı önermem bu işi yapan çok insan var hesabı geri alıyorlar verdiğin paran yanar tanıdığın olmadıkça almanı önermem öyle sitelerden. Hesap alım satım işleriyle ilgileniyorum kesinlikle alma. Gamesatış,itemsatış,gamermarkt dikkat et. İstersen ilk mailli hesap al, her türlü geri alırlar. Hesap sahipleri belirli başlı şeyleri excel tablosu yapıp not ediyor ( Mesela ilk alınan skin, ilk açılan ajan, rp çekildiğine dair fatura numarası, alışveriş numarası gibi.) Sonrasında ilk mailli hesabı devralsan bile Riot'a bilet açıp bu bilgilerle rahatça geri alıyorlar. Benden sana tavsiye kesinlikle alma ben hesap alım satım işi yapıyorum 6-7 senedir. Yüz yüze gördüğün biri dışında kimseden Valorant Hesabı sakın alma dostum.
itemsatıştan uzak durunSelamlar valorantı arakdaşlarımla oynamak için ranked girebileceğim silver hesaba ihtiyacım var. Hangi sitelerden bakabilirim?