Neler Yeni

Valorant hesabı almak için site önerisi.

En İyi Cevap
3
Selamlar valorantı arakdaşlarımla oynamak için ranked girebileceğim silver hesaba ihtiyacım var. Hangi sitelerden bakabilirim?

En İyi Cevap
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alım satımı önermiyorum ancak illahi alacağım diyorsanız gamesatış
Hocam sadece arkadaşlarımla oynamak için alacağım, kendi hesaplarımın rankı yüksek kalıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Ahmet Kılcık
Dostum dikkat et gamesatistan almanı önermem bu işi yapan çok insan var hesabı geri alıyorlar verdiğin paran yanar tanıdığın olmadıkça almanı önermem öyle sitelerden. Hesap alım satım işleriyle ilgileniyorum kesinlikle alma. Gamesatış,itemsatış,gamermarkt dikkat et. İstersen ilk mailli hesap al, her türlü geri alırlar. Hesap sahipleri belirli başlı şeyleri excel tablosu yapıp not ediyor ( Mesela ilk alınan skin, ilk açılan ajan, rp çekildiğine dair fatura numarası, alışveriş numarası gibi.) Sonrasında ilk mailli hesabı devralsan bile Riot'a bilet açıp bu bilgilerle rahatça geri alıyorlar. Benden sana tavsiye kesinlikle alma ben hesap alım satım işi yapıyorum 6-7 senedir. Yüz yüze gördüğün biri dışında kimseden Valorant Hesabı sakın alma dostum.

rıza baba

80+ Bronze

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
En İyi Cevap
3
Dostum dikkat et gamesatistan almanı önermem bu işi yapan çok insan var hesabı geri alıyorlar verdiğin paran yanar tanıdığın olmadıkça almanı önermem öyle sitelerden. Hesap alım satım işleriyle ilgileniyorum kesinlikle alma. Gamesatış,itemsatış,gamermarkt dikkat et. İstersen ilk mailli hesap al, her türlü geri alırlar. Hesap sahipleri belirli başlı şeyleri excel tablosu yapıp not ediyor ( Mesela ilk alınan skin, ilk açılan ajan, rp çekildiğine dair fatura numarası, alışveriş numarası gibi.) Sonrasında ilk mailli hesabı devralsan bile Riot'a bilet açıp bu bilgilerle rahatça geri alıyorlar. Benden sana tavsiye kesinlikle alma ben hesap alım satım işi yapıyorum 6-7 senedir. Yüz yüze gördüğün biri dışında kimseden Valorant Hesabı sakın alma dostum.
Hocam sizin önerbileceğiniz biri falan yok mudur? Sadece 20 level üstü bir hesap arıyorum başka kriterim yok :D.

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Ahmet Kılcık
Özelden yazın boş hesap lazımsa ücretsiz vereyim.

Top Bottom